Minden okkal történik!
2016. szeptember 19. írta: Szabinae

Minden okkal történik!

Hiszek abban, hogy minden okkal történik. Nem csak a jók, hanem a rossz dolgok is az életünkben. Egy hatalmas terve részei vagyok. Alkotóelemek a gépezetben.

Állj fel, és haladj tovább az utadon! Ne sülyedj el önsajnálatod mocsarában!

Hiszek a lelki társban is. Abban az emberben, aki úgy szeret és fogad el, ahogy vagy. Aki mellett a feltételen nyugalmat és szeretetet meg lehet tapasztalni. Aki mellett teljesnek, egésznek érzed magad.

3_3.jpg

Születésünktől halálunkig számtalan ember keresztezi utunkat. Természetesen okkal, és pont akkor, amikor.

Lesz, akit el kell engednünk, bármennyire is fáj. Mantrám lett az a kifejezés, hogy

Engedd el….

Ez vonatkozik emberekre, de érzésekre is.

Azt a keveset, amit a földön töltök, ebben az életben jól akarom megélni. Hasznosan. Magam és a világ számára is.

Nehéz elfogadni, ha egy barátságnak, vagy szerelemnek vége lesz, de fogadd el, hogy Neked csak abban az életperiódusban volt rá szükséged. Megnehezíti az elválást a közös élmények, a közös barátok, a közös élet illúziója, de meg kell tenni, mert ha nem így történik, akkor csak egy helyben fogsz toporogni és nem fogsz tudni tovább haladni az utadon.

Fontos szempont az emberi kapcsolatoknál, hogy mennyit is adunk egymásnak. Mennyivel gazdagítjuk egymás személyiségét. Mennyire kölcsönös a kapcsolatunk. Egyenlő mértékben adunk-kapunk? Vagy már valaki kárára megy? Csak kihasználnak vagy kihasználunk? Nem arról van szó, hogy azonnal kukázzuk, aki csak elvesz tőlünk, de nézzük meg, hogy Ő tesz-e értünk bármit? Hozzájárul-e a személyiségfejlődésünkhöz, vagy csak egy vámpír, aki kiszipolyoz? Ha a válasz nem, könnyes búcsút kell vennetek egymástól és egyedül folytatni az utatokat. Lehet, hogy később újra egymás szerves részévé fogtok válni, de most el kell válnotok.

1_3.jpg

Támogat-e? Őszinte velünk? Kihozza belőled a maximumot? Rávilágít arra, ha valamiben hibázol és tanácsot ad? Ismer téged? Az érzéseidet, a vágyaidat, és aszerint segít abban, hogy megtaláld az utad? Ha a válasz igen, akkor Ő egy igaz barát! Becsüld meg jól. Ritka az ilyen!

Az igaz barát jóban-rosszban is melletted van!

2_3.jpg

A felszínes emberi kapcsolatok feleslegesek. Csak idődet és az energiádat pocsékolják. Engedd el!

Szelektálj! ÉS ÉLJ!

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');