Itt a Zoe Phobic vadonatúj táskakollekciója!
2016. szeptember 20. írta: JennySophie

Itt a Zoe Phobic vadonatúj táskakollekciója!

Megérkeztek a Wanderlust darabok

ZOE PHOBIC magyar divatmárka évek óta jelen van a hazai és immár nemzetközi piacon. Tervezője, a tehetséges Szimon Ágó idén őszre gyönyörű táskákat álmodott és készített nekünk, melyek között biztosak vagyunk, hogy mindenki megtalálja majd a stílusának és ízlésének megfelelőt. 
cairo_1.jpgcrete1.jpg
A vadiúj, WANDERLUST névre keresztelt kollekció darabjai között ugyanis egyaránt megtalálható például a kecses, vállra (is) akasztható csajos clutch, a bohém, hologramos díszítésű vagány hátizsák, és a letisztult, fekete unisex alapdarab is. A táskák belső kialakítása is gondos odafigyelést tükröz, a hátizsákokban például külön kis fakkot és zsebeket alakítottak ki a telefonunknak, kulcsunknak illetve egyéb legfontosabb kis apróságainknak, hogy elkerülhessük visszatérő rémálmunkat: amikor két órán keresztül kotorászunk, hogy bejussunk a lakásba, vagy felmutassuk a bérletünket a metrónál. Így nem csak divatosak, de praktikusak is egyben.
brooklyn1.jpg
acapulco2.jpgibsenvegan.jpgA táskák mellett helyet kapott még a kollekcióban három gyönyörű művelúr neszeszer (a sminkcuccaink most őrjöngve visítanak fel), egy különleges márvány nyaklánc, valamint két egyedi notesz is a művészlelkek spontán születő gondolataihoz.
brazilmub.jpgKülön érdekesség, hogy minden egyes darab egy-egy városról kapta a nevét, melynek hűen igyekeznek tükrözni a sajátos hangulatát. Így nem csak új szerzeményünket cipelhetjük magunkkal, hanem az életérzést is: legyen az a trópusi ACAPULCO fülledtsége, vagy a nyűzsgő TOKYO sokszínűsége akár.
Aki szeret utazni és új kultúrákkal ismerkedni, az különösen értékelni fogja ezt az új vonalat. 
tokyo1.jpg
Ami még nagyszerű az egészben, hogy a fiatal tervező az árakkal sem szállt el, így minden adott ahhoz, hogy táska ügyileg felvértezzük magunkat az őszre.
denver1.jpgNekem személy szerint csak egy problémám van ezzel az egésszel: hogy nem tudok dönteni, melyik tetszik a legjobban! :)

athen1.jpg
boston3.jpg

 

wholonew1.jpgcardiff1.jpg


A teljes kollekciót itt tekinthetitek meg.

A képek forrása: www.zoephobic.com


Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot, és kövess minket a Facebookon is!

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');