Alaptermékek az őszi mindennapokra
2016. szeptember 23. írta: Szabinae

Alaptermékek az őszi mindennapokra

Nem bio, mégis imádom!

Szeretek mindent, ami bio, egészséges, illetve minden mentes. Rendszeresen használom őket mind a konyhámban, mind a fürdőszobámban.

share-03.jpeg

Viszont vannak olyan termékek, amik hiába nem 100%-ig biok, mégis szuperek és egyszerűen rajongok értük.

Szóval következzenek azok, amikről nem mondok le:

Ilyen a szemkörnyékápoló

A Vagheggi Rehidra szemkörnyékápolóját nem cserélném le semmi másra! Sok mindent próbáltam. Tényleg. De semmi nem vált be annyira, mint ez. Könnyű felvinni, nagyon jó állaga van, és eltünteti a táskakolleciót is a szemem alól. Higgyétek el, táskák nélkül fiatalabbnak fogtok kinézni. A Vagheggi termékekről pluszban érdemes tudni, hogy Fair tradek, tehát nem kicsi ázsiai gyerekeket dolgoztatnak rabszolgaként.

A deó

Kedvenc mindenmentes deom a Phi krémdeo, ami tökéletes napközbenre, a mindennapokra, mert nem leszek tőle büdi, ám izzadok tőle rendesen, mert nincs benne izzadás gátló anyag, mivel az nem épp természetes és bio összetevő.

Ha van valami esemény, amin fontos, hogy ne legyek izzadságfoltos, vagy csak egyszerűen fotózunk egy új outfitet, akkor olyan dezodort kell, hogy válasszak, ami tökéletes tart, és fogok tőle izzadni. Ilyen a Rexona Maximum protection. Edzéshez is kiváló. Kamaszkorom óta mindig Rexonával járok futni, edzeni. :)

Pattik ellen

Nem tartozok sajnos azok közé a nők közé, akik az év 365 napján tökéletes bőrrel rendelkeznek. Sajnos havi szinten ragyásodok. Nem nagyon, de épp annyira, amitől kiver a víz.

Nemrég fedeztem fel egy tök jó cuccot rá, a Paula's Choice Resist Vitamin C Spot –ot, amit a dr Organic teafás golyós stickjével együtt felrakok  (először a teafa, majd ha megszáradt a vitamin c) és nyomtalanul, gyorsan meg is szabadulok a rondaságoktól… És a legjobb, hogy nem kínoztak meg a termékelőállítás során egy állaltot sem, mivel állattesztelésmentes termékeket állítanak csak elő! Már ezért is imádom ;)

Kiehl’s Mindnight Recovery Elixir

Imádom. Bármilyen krémbe elég belecsepegtetni pár cseppet és pihe puha bőrt varázsol. A kezemre is szokott jutni az arckrémes masszából, és elmondhatom azt, hogy sose volt ilyen szép a bőröm, mint most. Viszont aki érzékeny a levendulás készítményekre, annak nem ajánlom, mert levendulás cseppekről beszélünk.

Arclemosó

Évek óta Clinique 3 lépéses családjának 3-as arclemosóját használom. A legjobb arclemosó a világon díjra nálam gond nélkül pályázhat. Soha semmi problémát nem tapasztaltam, és ne is fénylett a fejem tőle egy óra múlva.

Arcmaszk

Állandó fegyvertáram része: Neogence kollagénes maszk, Kiehl's Kurkuma és Áfonyamag energizáló maszk, Kiehl’s agyagos maszk, Balea maszkok.

A radír

Sokféle radírt próbáltam már életem során, és az Uriage Gommage Intégral az, ami illatra, állagra tökéletes számomra. Ha próbáltad, nem kell tovább ragoznom. Nagyon jó kis cucc. Patikában tudod beszerezni.

Habos csoda

Odavagyok a kádfürdőkért, de néha én is elcsábulok a Lushtól a nem bio termékek felé. Aktuális csábítóm a Baba cseresznyés tusfürdője. Szagold meg és rájössz, miért! ;)

Antibakteriális folyékony szappan

A Balea (DM) konyhai és fürdőszobai termékei kicsiny háztartásom részei. Imádom őket.

Sampon

Itt a Kevin Murphy Stimulate.me samponja léphetett dobogóra. Pasis illat, bizsergő fejbőr. Utána órákig szagolgatom a hajamat. :)

Balzsam

Tony&Guy Nourish hajmaszkja és a Balea egyszer használatos pakolásai.

Tudom, hogy lehet kapni már bio verzióban is ilyen termékeket (van is itthon), de van, amihez ragaszkodik az ember. Én hozzájuk.

Te mihez ragaszkodsz?

Neked is van kedvenc kozmetikumod? Tusfürdőd? Krémed?

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');