Így kell stílusosan jótékonykodni!
2016. szeptember 26. írta: Szabinae

Így kell stílusosan jótékonykodni!

Számtalan módon lehet jótékonykodni, adományozni. Van aki önkéntes munkával, van aki pénzzel, van aki a hírnevét kihasználva harcol egy-egy számára fontos ügyért.

Magyarországon eddig a divatvilág még nem foglalkozott olyan mértékben ezzel a témával, mint idén.

A szépséggel és a divattal most gyógyítani is lehet!

A TOMS amerikai cipő cég 10 éve segít a rászorulókon. Filozófiájuk a One for One, tehát minden TOMS cipő vásárlásával egy gyermek kap új cipőt. Ez pedig bámulatra méltó.

toms.jpg

Kényelmes, egyszerű szép darabokkal találkozhatunk kínálatukban.

toms1.jpg

toms2.jpg

toms3.jpg

toms4.jpg

toms5.jpg

toms6.jpg

InStyle Beauty Box

Nemrég pedig az eddigi legkülönlegesebb szépségdobozt mutatta be az Arena Plaza és az InStyle magazin.  A dobozokból befolyt teljes bevétel pedig a Csodalámpa Alapítványhoz kerül, mely életveszélyes betegséggel küzdő gyermekek kívánságait váltja valóra. Az Alapítvány célja, hogy egy- egy életre szóló, különleges élménnyel tegye könnyebbé a beteg kisgyermekek mindennapjait és segítse őket a gyógyulásban.

Ára : 3000 Ft

beautybox.jpg

Lush Charity Pot testápoló

A Lush termékek szuperségéről rengetegszer volt már szó a blogon. Egyszerűen imádjuk őket. Mindenmentesek, fair tradek, és nem utolsó sorban csodát művelnek a bőrünkkel.

A Charity Pot testápolót bárhova lehet kenni (na jó a hajra azért nem :) ), mert egy általános shea vaj alapú állatkísérletmentes krémről van szó. A krém eladásából keletkezett profit 100%-ban olyan helyi szervezetekhez kerül, melyek a Lush-sal azonos elveket vallanak a környetvédelem, az állatok és az emberi jogok védelmének érdekében.

Ára: 5490 Ft

charity.jpg

Remélem, hogy ez tendencia marad és egyre több ilyen kezdeményezéssel fogtunk találkozni!

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');