Ilyen, amikor egy szőrpamacs lenyomja Darth Vader-t és még jól rá is ver!
2017. január 03. írta: Szabinae

Ilyen, amikor egy szőrpamacs lenyomja Darth Vader-t és még jól rá is ver!

Minden évben van egy legtöbb pénzt a kasszába rakó  mozi filmek lista. Az idei év egy hatalmas vegyesfelvágott volt sok borzalmas, fájdalmas, fárasztó, és hihetetlenül jó, aranyos, megható filmmel. Szóval ember legyen a talpán, aki megtudja mondani, hogy melyik volt 2016 legrosszabb és legjobb filmje, mivel mind a kettő pozira sok a jelentkező.

dv.gif

Most következzenek 2016 legjobban kereső filmjei:

1, Amerika kapitány - Polgárháború

Naná, hogy egy Marvel univerzum klasszikus folytatása. Ki ne lenne kiváncsi arra, hogy min rúgta össze a port Amerika kapitány és Vasember? A bevételi adatok szerint sokan :)

A film összesen $1.153 milliárdot hozott a Marvel konyhájára.

amerika_kap.jpg

2, Szenilla nyomában

Egy újabb Némós film, amit sem a kicsit, sem a nagyok nem tudnak kihagyni. A cuki 1 perces memóriával rendelkező kék halacskát keresik. A 13! évvel ezelőtti Némó nyomában folytatásának is lehet tekinteni. Irtó cuki. Ha még nem láttad, pótold!

A film összesen $1,027 milliárdot hozott a Disney-nek.

szenilla.jpg

3, Zootropolis- Állati nagy balhé

A mese arról, hogy lesz egy rendőr nyusziból és egy bűnözői hajlamokkal rendelkező rókából két jó barát miközben megmentik a világot. Erős a látványvilág, szóval mindenképp idősebb gyerekkel érdemes megnézni, mert könnyen meg tud rajta ijedni (tapasztalat).

A film összesen $1,023 milliárdot hozott.

zootrotopolis.jpeg

4, A dzsungel könyve

Élőszereplős Maugli film. A Disney nagyot gondolt, és lépett meg, hogy kijött egy rajzfilm emberi szereplős adaptációjával, de sikerült nekik. Nagyon kedves mesét hoztak össze. Remélem a Szépség és a Szörnyeteggel is sikerül ezt meglépniük.

A film összesen $966.6 milliót hozott.

noadi-dzsungel-konyve1.jpg

5, Kis kedvencek titkos élete

Ennek a filmnek szerintem nagyobb volt a füstje, mint maga a sztori, de ennek ellenére nagyon szépen teljesített.

Rengeteg plüss, matricás könyv és egyéb játékot tálaltak a gyerekeknek a mozi mellé. Semmiképp ne nézzétek meg 3D-ben kisgyerekkel, mert (legalábbis nálunk) sírógörccsel kellett kijönni a moziból, úgy megijedt az állatoktól a családi 6 éves.

A film összesen $875.5 milliót hozott.

kiskedvencek.jpg

6, Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Ennél khm érdekesebb filmet is ritkán látni. Én azt mondanám, hogy voltak benne jó snittek, és otthonról popcornnal elmegy.

Ennek ellenére a film összesen $873.3 milliót hozott.

batmen.jpg

7, Deadpool

Na ez a film iszonyat jó! Beteg, obszcén poénok és Marveles látványvilág. Csak ajánlani tudom egy pocsék nap után. Készítsd fel a hasizmaidat rá. Ryan Reynolds és a Fox "kevés" pénzből ALKOTOTT!

A film összesen $783,1 milliót hozott.

deadpool.jpg

8, Legendás állatok és megfigyelésük

A Harry Potter filmek spinoffjáról van szó. Szerintem kifejezetten aranyos lett, bár nem értem, miért kellett Johnny Depp-et belerakni.

A kritikát róla ITT olvashatjátok.

A film összesen  $750.2 milliót hozott.

legendas_allatok_es_megfigyelesuk_screenshot_20161116201219_1_original_1150x645_cover.jpg

9, Suicide Squad -Öngyilkos osztag

Igazából én ettől a filmet nem sokat vártam, mivel finoman szólva sem sikerültek túl jóra az elmúlt években gyártott DC filmek, de kellemesen csalódtam.

Megjegyezném, hogy Harley Queen mellett lazán bemutatatták pár snitben azt is, csak úgy halkan megjegyezve, hogy az istenek a földön köztünk élnek mindenféle hübelevalami nélkül. :) De azért még van hova fejlődni, de jó az irány ;)

A film összesen $745.6 milliót hozott.

suicide.jpg

10, Zsivány Egyes

Az új Star Wars film, amiról a kritikát ITT olvashatjátok. Sikerült a stábnak egy olyan filmet produkálnia, amiről hiába tudjuk, hogy mi a vége, attól függetlenül végig megtartja a néző figyelmét és nem ereszti. Rengeteg StarWars fan érzelmi irányítás van benne (lsd Darth Vader fénykardozás, Leia hercegnő), de ettől lesz jó.

Én imádtam.

Feliratosan nézzétek meg, mert szerintem nem találták el itthon Darth Vader magyar hangját.

A film összesen $706.1 milliót hozott, igaz csak decemberben mutatták be, szóval ez még bőven nőni fog..

zsivany.jpg

 

Még több szuper infóért és érdekességekért Facebookon is ;)

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');