Így kell jó Batman mozit csinálni!
2017. február 08. írta: Szabinae

Így kell jó Batman mozit csinálni!

Heavy Metal, Rap, fekete bőrtanga, Szauron és Voldemort.

A legújabb Batman életem legjobb DC, illetve Batman filmje volt. Komolyan! Vicces volt, pörgős és folyamatosan éberen tartotta mind a figyelmemet, mind a hasizmomat. Iszonyat jó! Csak ajánlani tudom.

Aki nem szeretne spoilert, az most ne olvasson tovább!

lego-batman-movie-celebrity-voice-cameos-spoilers-229761-1280x0.jpg

Kedvenc denevér emberünk heavymetal rap-pel, tangás fekete alsóneműt hord, beatboxol, táncol, dalolászik és laza gitárszólókat rittyent. Mindezt persze úgy, hogy a nézőtér szakad a nevetéstől és ő pedig megmenti a világot, akarom mondani Gotham városát a pusztulástól. A hasizma és a összefogás erejével. És ez most halálosan komoly.

bat.jpg

Komoly érzelmi fejlődésnek is tanui lehetünk. Még Joker-rel is romantikázik ;)

Kiderül az, hogy kicsoda Robin, és hogy Superman nem igazán hívja meg az éves Igazság Ligája buliba szegény Batmant :( És színre lép Batgirl is ;)

batgirl.jpg

robin.jpg

A Fantom Zóna is szerepet kap, mivel sikeresen Gotham-re szabadul annak tartalma, így kiderül, hogy kik is a jelenlegi lakók.

Például Voldemort, Szauron, King Kong, Godzilla, Mátrixos manusok, Szörnyecskék, a Jurassic Park dinói (na őket nem értettem, hogy miért vannak ott) és több régi arc is ismerős lehet.

Ha pedig Frodóék megtudták volna, hogy micsoda Szauron Achilles pontja, akkor biztos kölcsönkérték volna egy két snittre Godzillát :D

the_lego_batman_movie_2017-wide.jpg

A lényeg, hogy mindenképp nézzétek meg! Én imádtam és 1000000%, hogy még kismilliószor meg fogom nézni, mert még órákkal a mozi után is fáj a hasizmom a nevetéstől.

A Lego Batman fő támogatója viszont biztos az Apple volt és a Super Bowl is elrejtette magát a moziban.

Addig is kedvcsinálónak egy kis előzetes:

Ez az a mozi, ami a pöttömöktől kezdve a felnőttekig mindenkit oda fog szegezni a székbe, bár vannak poénok, amit csak a "nagyok" fognak érteni ;)

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');