Ilyen, amikor egy konyhai robotgép elhúz egy autót
2017. március 13. írta: Szabinae

Ilyen, amikor egy konyhai robotgép elhúz egy autót

A Konyhakiállításon voltunk Mónival, az In Passion of Tasty Life bloggerinájával és a bejárat mellett épp kezdetét vette egy érdekes műsor, aminek a fő attrakciója az volt, hogy vajon egy Kenwood konyhai robotgép el tud-e húzni egy több mint 8 tonnás autót.

501.jpeg

A címből nyilván kitatáltátok, hogy a választ. Durva. Én személy szerint ki nem néztem volna egy háztartási gépből ezt a teljesítményt és erőt. A videót róla meg tudjátok nézni Facebookon.

autohuzas02.jpg

A kiállitás tele volt jobbnál jobb programokkal. Főztek, smootiekat gyártottak és különböző technológiákat és eszközöket mutattak be a nagyközönségnek.

Nem messze a Kenwood standtól helyezkedett el a BWT standja, ahol Görög Zita és Havas Dóra, a Lilafüge blog bloggerinája készítettek magnéziumos speckó vizzel készült smoothiekat demonstrálva azt, hogy víz-víz között is óriási különbség van. És nem mellesleg nemcsak ízre más, de a szervezetre gyakorolt hatásra is.

bwt_konyhakiallitas_fotok_7.jpg

Az egyetlen, de annál negatívabb élményem a beengedésnél volt. Kilométer hosszú sorok és csak a kiállítók/meghívott VIP vendégek járhattak ki újboli sorban állás nélkül wc-re. Tehát ha mezei emberke voltál karszalag nélkül, akkor megszívtad.

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');