Mire nem jó a babapopsi törlőkendö?!
2017. április 22. írta: Szabinae

Mire nem jó a babapopsi törlőkendö?!

babapopsi.jpg

A címből nyilván kitaláltad, hogy nem a babáknak jó a babapopsi törlőkendő. Nálam a táskában mindig lapul egy kis kiszerelésű DM saját márkás 15 darabos kis csomag. Ki tudja mire kellhet alapon.

Én használom rapid kézmosásra, takarításra, smink eltávolításra, nyári izzadtság törlésre és eszköz fertőtlenítésre is. A lehetőségek száma végtelen.

13-baby-wipes-container.jpg

Smink lemosás

Manapság leginkább sminklemosásra használom napközben, illetve este, ha tettem fel alapozót, mivel a leggyorsabban babapopsi kendővel tudom eltávolítani a fejemről a festék nagyját. Tudom, van sminklemosó kendő, de nekem valamiért a babapopsi ttörlőkendő szimpatikusabb és jobban be is vált.

Sminket úgy szedhetesz le vele, ha a törlőkendőt 5-10 mp.ig óvatosan rányomod a szemhéjadra, majd óvatosan le és befelé irányuló mozdulatokkal letörlöd azt. Ezután jön az arcot. Itt a homlokod az első, majd fokozatosan halajd lefelé körkörös mozdulatokkal. Majd a maradékot szedd le sminklemosóval és moss arcot arclemosóval.

Kézfertőtlenítés/"mosás"

Ha nincs nálad higiéniás gél, akkor megteszi egy popsikendő is erre a célra. Az anyukák tudják, hogy ezt a kis csomagot milyen sok szituációban tudják használni a gyerkőcükön. Jól mondom?

Takarítás

Főleg a macska után takarítok vele: Macskaszőr, macska kaja, macska hányás stb.... Ez csak instant megoldás addig, amíg fel nem mosok, mivel ezzel tudom legjobban felszedni a dzsuvát a padlóról. Ezután domestos a vízbe és jöhet a felmosás.

Az eszközök esetében is hasonló a szitu, annyi különbséggel, hogy itt a mobilomat veszem kezelésbe, a táskám fülét, a pénztárcámat, a laptopomat és mindent, amihez napi szinten hozzáérek. Néha kell nekik egy bacimentesítés.

Havonta pedig higiéniás kendővel is átmegyek rajtuk biztos, ami biztos alapon.

 

Te mire használod még a babapopsi törlőkendőt?

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');