Megérkezett a Galaxys őrzői 2 és az űrbeli Indiana Jones sztori folytatódik!
2017. május 08. írta: Szabinae

Megérkezett a Galaxys őrzői 2 és az űrbeli Indiana Jones sztori folytatódik!

csopkep_galaxis_orzoi_2.jpg

Űrlord és barátai mini bébi Groot-tal az élen újra felveszik a kesztyűt és megmentik a világot a pusztulástól. Megint. Mordály szerint majd emiatt érdemes lenne gázsit is emelniük :D

A rendező James Gunn újfent szabadjára engedhette a kreativitását és lazára véve a figurát újra egy bulizós, retro Indiana Jones történetbe kalauzolta a nézőket. Előkerült a régi walkman is, és visszarepültük a 70es/80as évekbe.

A fő cselekményszál az, hogy az Őrzök megmentik a Szuverének elemeit a gonosz szörnytől, de Mordály sajnos nem bír enyves kezével és magához ragad párat. Olyan mordályosan. Amiből aztán óriási presztízs kérdés és hiszti lesz a szuverének részéről és az egész galaxison keresztül üldözik kis csapatunkat. Ekkor kerül képebe Gamora huga, Gomora is, aki üde színfolt a Őrzök mellett. Külön egyéniséget alkottak neki és tökéletesen kiegészítette a többieket.

Ezután felbukkan EGO, Peter apja, akiről kiderül, hogy nem is ember, hanem Isten, és így kedvenc Űrlordunk egója (érted egója :D ) kissé megnő, mert félisten mivolta kiderül. Itt jön majd egy családi csavar, de nem lövöm le a poént. Nézzétek meg!

Egoval érkezik egy empatika lány is, aki az érzelmek manipulálásához ért. 

Mordály, a morcos mosómaci hozta az ASSHOLE figurát, Drax hozta a Drax stílust, és megtudhattuk tőle, hogy hogyan is ismerte meg a feleségét. Draxosan. :D Annyira szemét, de közben annyira szórakoztató, hogy azt kell mondjam, jól eltalálták az egészséges seggfej kretén humort.

Gamora még mindig érzelmileg kissé sivár, de talán már nyit Űrlord irányába, szóval nála is karakter fejlődés látható.

A film fő cukifaktora mini bébi Groot, aki annyira hozza a 3 év alatti gyerek figurát, hogy meg kell zabálni. Annyira cuki, annyira aranyos, hogy ha csak rágondolok is mosolygok. 

groot.jpg

Közben Yondu,  kék fosztogató kapitány is csatlakozik a csapathoz, és elhozza nekünk Sylvester Stallonét is. (Igen, jól olvastad), de a filmben David Hasselhof is feltűnik, szóval nem csak zeneileg, de színészileg is visszanyúltak a 80as évekig. Jelentem, sikeresen ;)

Szó mi szó: Nézzétek meg, mert iszonyat jó és lehetőleg IMAX-ban, mert én ott is, és sima 3 D-ben is láttam, és meg kell mondjam, hogy az IMAX kolloszárisan jobb!

Jövőre pedig az Bosszúállokban találkozhatunk az Őrzökkel. Én már várom :D

Addig is itt egy kis előzetes:

Bosszuállók:

 

Jó mozizást!

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');