Wonder Women színre lép és berobbantja a képernyőt
2017. május 30. írta: Szabinae

Wonder Women színre lép és berobbantja a képernyőt

Őszintén megvallva én nagyon vártam ezt a filmet, mert egyrészt közeledik az Igazság Ligája, másrészt mindig is imádtam a mitológiát és a szereplőit. A DC filmet botrányosan rosszak voltak a Marvelekhez képest. Eddig. Mert a Wonder Woman hozta a formát és baromi jó látványvilággal robbantott.

wm1.PNG

Az elcsépelt leírás a filmről szerencsére csak egy harmatgyenge ponyvaregényíró  fejéből pattant ki és annyira nincs köze a filmhez...

"Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai.
Míg meg nem látta az első férfit."

Diána az amazonok hercegnője, akire anyja, Hippolyte annyira vágyott, hogy megformázta agyagból és Zeusz életre lehelte. Legalábbis ezzel etette a kiscsajt az anyja.

Az amazon történelem szerint Zeusz megteremtette a világot, és az embereket. Árész, a háború istene pedig féltékenységből irigységet ültetett a szívükbe és háborút szított köztük. 

Azt látva Zeusz megteremte az amazonokat, akik elhozzák a békét, de cserébe rabláncot kapnak, ahonnan a királynő szabadítja ki magukat felkelést szítva. Zeusz pedig elrejti őket utolsó erejével mindenki elől az utolsó erejével, mielőtt Árész megöli őt is a többi istennel egyetemben.

Diána edz, Diána harcol, Diána felnőtt erős nő lesz, aki nincs tisztában a teljes erejével. Közben a világban épp zajlik a Világháború, ahonnan bepottyan egy csinos pilóta, akit a hős amazon megment, majd később dacolva anyja óhajával hazavisz a kinti világba, Londonba Árészt kutatva, hogy megszüntesse a háborút és megmentse a világot.

Maga a film nagyon látványos, baromi jól össze van rakva, viszont nekem kicsit olyan, mint az Amerika kapitány Xéna ruhában, kicsit átírt forgatókönyvvel. 

Szóval aki szerette azt, az ezt is fogja imádni :D

Jó szórakozást és pisiljetek előtte, mert 141 perces a film ;)

wdwmn_online_master_deflection_4000x2490_master-rev-1.jpg

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');