Gerincsérüléssel is Extrémsport? Igen!
2017. július 20. írta: Szabinae

Gerincsérüléssel is Extrémsport? Igen!

Sérülten is repültem!

A hátam miatt nagyon le vagyok korlátozva sportok terén. Nem is álmodozhattam olyanról, hogy ejtőernyőzés, vagy bungi jumping. Aztán egy nagyon kedves barátnőm ajánlására kipróbáltam a szélcsatornás repülést. Bevallom őszintén eléggé féltem. Nem csak azért, mert el van már törve ez egyik csigolyám és idegsérüléseim vannak, hanem hogy nem tudok mozogni majd a szélben. 

Jelentem, sikerült :)

19512043_10212105964498205_128138417_n.jpg

Imádtam. Ketten voltak benn velem. Nagyon vigyáztak rám és voltak kézjelzéseink. Pl  pánik jel. De sikerült, megcsináltam :)

A végén kellett csak kihozni, mert egy apróbb medence billenésre megfordultam és gyorsan kivittek biztonságba, de ezen kívül minden rendben volt. Még fel-le "liftezhettem is" . Mellesleg  könnyűnek tűnik, de meglepő, hogy mennyi múlik egy-egy apróbb mozdulaton, tartáson. 

Ha sérült vagy, akkor fontos szerep fog jutni a hasizmaidnak, mivel azt kell feszítened közben. Fontos, hogy mindenképp jelezd a csapatnak, hogy milyen jellegű problémád van!

Maga a hely, ahol voltam, az a Skyward Szélcsatorna, ami Csepelen található és egy ilyen élmény repkedés 15 ezer Ft-ba kerül.

5 éves kortól repülhetnek gyerekek is, illetve a mozgáskorlátozottak is előszeretettel repülnek is, mivel itt a fizikai állapot, vagy a kor nem akadály. Vigyáznak az emberre :)

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');