Ilyen az első vegán fesztivál!
2017. szeptember 09. írta: Szabinae

Ilyen az első vegán fesztivál!

Most hétvégén zajlik a vegán fesztivál a Westend tetőkertjén (a legfelső szinten kell a mosdóknál kimenni oldalt), és be kell valljam kellemesen csalódtam, mivel végre egy olyan gasztro feszt, amin nem az a cél, hogy megkopasszák az ember pénztárcáját, hanem hogy minél több féle vegán finomságot bemutassanak a közönségnek. Szinte minden standnál van kóstoló, és sok helyen a bolti ár alatt lehet vásárolni! 

Ennek örömére beszereztem pl fél kiló gluténmentes zabpelyhet 440 Ft-ért, de a Hideg Nyalatnál is bevásároltam egy jó nagy szatyorral :) !

Plusz rengeteg gluténmentes sütemény is van kirakva átlag 500 Ft-os áron, ami elég barátinak számít a mindenmentes sütemények között. Én a Hideg Nyalatnál be is pohársütiztem. 

Őszintén szólva jó elmenni egy olyan fesztiválra, ahol glutén-, és laktózérzékenyként is bátran ehetek!

Mondjuk nem mindent, de a több standnál is :) [Ahol lehet, ott hatalmas betűkkel kinn van, hogy GLUTÉNMENTES]

A kiállítók között megtalálhatóak gyártók, éttermek, és egy kézműves szappankészítő is. Színes a paletta be kell vallani.

Steiner Kristóf pedig párjával, Nimróddal együtt mutatja meg, hogy kell hamis tojást készíteni, és isteni vegán ételekkel bűvöli el a nézőket. Részt lehet venni a workshopjain, melyeket naponta több alkalommal hirdet meg, és tartalmaz persze egy komplett ebédet is. Mindig azt, amit az adott workshop keretein belül készítenek el.

De nem is szaporítom tovább a szót, menjetek ki, és egyet jót!

A képre kattintva nyílik meg a galéria, ahol kedvedre nézelődhetsz a fesztivál képei között.

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');