Így nézne ki Mona Lisa deréktól lefelé!
2017. szeptember 15. írta: Szabinae

Így nézne ki Mona Lisa deréktól lefelé!

Mona Lisa számos történészt, mémgyárost is megihletett, illetve gondolkodásra késztetett már az idők során, de mindig leragadtunk a mosolyánál, az pedig eszünkbe se jutott, hogy vajon miként is nézhet ki deréktól lefelé.

Az Ogilvy Chicago pedig lerántotta erről a leplet [szó szerint], ugyanis készített egy jópofa reklám kampányt egy cipő ápolással foglalkozó márka számára, amelyben kiegészítették többek között Leonardo da Vinci, van Gogh, Cézanne, Rembrandt portréit deréktól lefelé, lábakkal, és persze lábbelikkel.

Az Ogilvy nem csak ötletesen csinálta meg a kampányt, de még kiállítást is rendezett a képekből, ami humorosan mutatja be a művészettörténelmi érdekességeket (pl.: lábatlanság) a Kiwi cipőápoló előnyeivel. Ezzel pedig nem csak azt érte el, hogy virális lett mű, de az idei Cannes Lions Grand Prix több díját is elnyerte.

A képre kattintva nézheted meg a komplett anyagot :) Ugye milyen ötletes?

Forrás:Adweek

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');