Nem éppen szokványos parfüm reklám érkezett a Kenzotól
2017. október 05. írta: Szabinae

Nem éppen szokványos parfüm reklám érkezett a Kenzotól

Nemrég láttam a Kenzo World parfümjének a reklámját, amire egyszerűen az a kifejezés illik, hogy egy menstruáló Nő napjai :D Hisztisek, sárkányosak, kiszámíthatatlanok és és kirobbanóan határozottak vagyunk. Nekünk ilyenkor veszélyes NEM-et mondani...

Van egy mondás, hogy egy Nő nyűgős, akkor dobálj neki csokit. Jó messziről. Én teljes mértékben egyet tudok érteni ezzel a kijelentéssel :)

A Kenzo nem épp szokványos reklámot csinált. A főszereplő hölgy játszott a testével, az arcával, és megtestesítette a női mibenlét sokszínűségét. Az érzelmeink széles skáláját. Egyszerűen zseniális!

Maga a parfüm virágos illatjegyekre (bazsarózsa, jázmin) épül, és a modern, energikus Nő-t testesíti meg. Erőteljes, domináns illatról beszélünk, ami rabul ejt és még órák múlva is érződik rajtunk (pontosabban szólva ruhán több napig is illatozik).

Maga az üveg egy szemet formáz, könnyen leszedhető a kupakja és tenyérbe tökéletesen illeszkedik a design-ja.

Mindenesetre, ha az új Kenzo World parfüm ezt a hatást váltja ki belőünk Nőkből, akkor ide vele :) Szikrázóan energikus Nő akarok lenni, aki meghódítja a világot. Olyan, akinek nem mernek NEM-et mondani, és nem azért, mert épp a női napjaimat élem ;)

Ha megnézed a  videót, egyet fogsz érteni ezzel a kijelentéssel :D

A videóban szereplő táncos Margaret Qualley, aki Andie Macdowell lánya. Nagyon tehetséges, igaz?

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');