Dubaj ingyenes Fitness kihívást szervez!
2017. október 19. írta: Szabinae

Dubaj ingyenes Fitness kihívást szervez!

011.jpg

A soha nem látott új kezdeményezés ez, melynek célja, hogy Dubaj váljon a világ legaktívabb városává. A kihívás Dubaj minden lakosára vonatkozik– 30 napig napi 30 perces mozgás.

Ráadásul minden adott, hogy a kihívást teljesíteni lehessen: ingyenes edzés lehetőségek, menő fitnesz helyszínek és egész családnak szórakozást biztosító programok szerte a városban.

A kezdeményezés Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoumtól, Dubaj koronahercegétől származik: a lakosság motiválásával érné el, hogy Dubaj váljon a világ legaktívabb városává.  A sejk elmondta: "Dubaj célja, hogy példát mutasson a világnak, és ösztönözzék a lakosságot a testmozgásra, sportolásra. Terjeszteni szeretnénk a fitneszkultúrát, a mozgás örömét, mivel szilárdan hisszük, hogy a testmozgás és a sport jelentősen javítják életünk minőségét."

large-kv-corporate_1.jpg

A Dubai Fitness Challenge célja, hogy motiválja az embereket az aktív és energikus életmód elérésére.

A Dubai Fitness Challenge 2017. október 20. és november 18. között kerül megrendezésre, a kezdeményezés a mozgás minden formáját – legyen az séta, csapatsportok, aerobik, labdarúgás, jóga, kerékpározás, egyszóval minden sportfajta - ajánlja, minden korosztály számára.

A kezdeményezés középpontjában a Safa Parkban október 20-án és 21-én kezdődő, öt egymás utáni hétvégén keresztül tartott fitneszrendezvény lesz; sztárvendégek, motivációs szakértők és fitnesz-szakemberek várják majd az érdeklődőket a különböző helyszíneken és rendezvényeken.

Szóval ha épp az elkövetkezendő egy hónapban tervezel utazni Dubajba, akkor mindenképp nézz ki a rendezvényekre, mert izgalmasnak ígérkezik.

Több száz esemény, rendezvény, ráadásul teljesen ingyen lesz – vagyis nem lehet mentség a távolmaradásra.

A 30 napon keresztüli napi 30 perces mozgás projektben való részvételhez regisztrálhat bárki a www.dubaifitnesschallenge.com oldalon. Regisztrálás után érdemes letölteni a Dubai Fitness Challenge alkalmazást a teljesítmény egyszerű nyomon követéséért. A sejk felhívta a kormányszervezetek, az állami szektor és az oktatási intézmények figyelmét is, hogy ők is támogassák ezt a kezdeményezést és segítsék annak sikerességét.

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');