Emilia Clarke meseszép hercegnő a Harper's Bazaar címlapján
2017. november 25. írta: Szabinae

Emilia Clarke meseszép hercegnő a Harper's Bazaar címlapján

A Trónok Harca Daenerys-e romantikus, virágos véleményem szerint századeleji hercegnős editorialban, és címlapon szerepel a Harper's Bazaar decemberi számában. A képeket Mariano Vivanco készítette és nem kisebb tervezők kreációit viseli a színésznő, mint D&G, Gucci, Loubutin, Celine vagy Bottega Veneta. Korábban egy komplett Dolce & Gabbana anyagban szerepelt Emilia Kit-tel együtt. Ha nem emlékeznél rá, akkor IDE kattintva pótolhatod eme hiányosságodat :)

Ám nem csak meseszép képek készültek róla, hanem interjút is adott.

A képre kattintva gyönyörködhetsz az elkészült anyagban. Ugye milyen meseszép?

A 31 éves színésznőnek nem volt laza éve. Egyrészt forgatták a Trónok Harcát, másrészt szerept kapott többek között az új Star Wars filmben, pontosabban szólva Han Solo előzményfilmjében.

Az interjúban nyíltan mesélt a szexről, és a meztelenségről, ami szerinte az élet része, és nem pedig szégyelnivaló. Az interjút egy részét angolul a Harper' s Bazaar oldalán találjátok,de ha igény van rá, akkor szívesen lefordítom nektek :)

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');