Claudia Schiffer 47 évesen, 3 gyerek után is elképesztően gyönyörű!
2017. december 06. írta: Szabinae

Claudia Schiffer 47 évesen, 3 gyerek után is elképesztően gyönyörű!

A gyönyörű német modell, Claudia Schiffer immáron 30! éve van a modellszakmában, és ezt a mérföldkövet megkoronázta a novemberi Net-a-Porter The Edit című kiadványának címlapjával. De nem csak címlap, hanem egy komplett editorial is készült a gyönyörű szőke ciklonról, aki idén lett 47 éves. A képeket elnézve bátran kijelenthetem, hogy nem csak külsőleg szép ez a nő, hanem olyan karizmatikus, szexi kisugárzása is van mellé, amit nehéz reprodukálni.

Claudia Schiffer nevét és arcát mindenki ismeri, hisz ő volt a 90-es évek egyik legsikeresebb modellje. Sokaknak a Taft reklámokból lehet ismerős, ahol fújja, kócolja (vagy legalábbis próbálja) a haját a szél.

A képeket úgy nézd, hogy közel van az 50-hez, és 3 gyereket is szült. Egyszóval mindenképpen egy példaképp lehet minden generáció számára, hisz anya, üzletasszony és feleség, aki az évek múlásával csak egyre gyönyörűbb. 

Egyetértesz?

A komplett anyag a képre kattintva tekinthető meg.

A képeket Nico Bustos készítette. Az interjú angol nyelven pedig a Net-a-Porter oldalán érhető el.

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');