Alessandra Ambrosio 17 év után leteszi az angyal szárnyait
2017. december 26. írta: Szabinae

Alessandra Ambrosio 17 év után leteszi az angyal szárnyait

A hétvégén különböző pletykák keringtek arról, hogy a gyönyörű modell, és anyuka utoljára veszi fel az angyal szárnyakat a Victoria's Secret Fashion Show keretein belül.

Ma reggel pedig Alessandra Ambrosio egy érzelemdús instagram posztban jelentette be azt, hogy tényleg búcsúzik a Victoria's Secret angyal gárdájától. 

"Szavakkal nem tudom elmondani, hogy milyen hálás vagyok, hogy olyan csodálatos márkával fogok együtt dolgozni, amely nem csak engem inspirál, hanem a világ minden tájáról a nőket is." - írta a posztjában.

"A legvadabb álmomban soha nem gondoltam volna, hogy 17 Victoria's Secret Fashion Showt fogok végigcsinálni."

A modell 2000-ben debütált Victoria's Secret Fashion Show-n és azóta a fehérnemű márka ikonikus arca is lett.

Két alkalommal viselte a Fantasy Bra-t, és ezek közül az egyiket állapotosan, ami nem csak azért az értéke miatt volt legendás, hanem a súlya miatt is, mivel egy 30 fontos szárnyakkal kiegészített impozáns darabról van szó.

A két gyermeke mellett Alessandra a saját fürdőruha márkáját építi tovább Ale Alessandra néven, szóval fogunk még róla hallani :)

A képre kattintva tudod végignézi, miként is változott a divat, illetve maga Alessandra  is 17 év alatt :)

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');