WOW! Megszületett Kylie Jenner kislánya
2018. február 04. írta: Szabinae

WOW! Megszületett Kylie Jenner kislánya

jennerbaby6-0.png

A Kardashian-Jenner klánnál nagy volt az utóbbi időben a titkolózás, mivel a legifjabb lány babát várt, bár ezt senki nem cáfolta, vagy erősítette meg a családból. Méghozzá okkal. Ez pedig nem volt más, mint az, hogy a kismama szerette volna ezt a lehető legkevesebb stresszel, minél pozitívabban megélni. És persze nyugalomban felkészülni élete legnagyobb pillanatára (mivel elmondása szerint a terhesség és a szülés volt a legszebb pillanata az életében és máris hiányzik neki a várandós időszak).  Plusz a média visszhang sem tett rosszat a családi kasszának :)

Még egy közös Calvin Klein fotózása is a testvéreknek, ahol takargatta magát az amúgy cseppet sem szégyenlős kismama. Még a hasát is lephotoshoppolták.

Ám most nem csak hogy bejelentette, hogy kismama lett, de még egy intim videót is közzétett a várandóságáról és a szülés utáni pillanatokról.

♥️

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Ez egy végtelenül jó PR fogás volt részükről, hisz nem telt el úgy nap, hogy ne ők lettek volna a beszédtéma. Sőt! Mint kiderült, Kyliet végigkísérte egy operatőr a várandóssága alatt, és felvett minden fontos pillanatot, hogy a a különálló műsorában be tudja majd mutatni a nézőknek.

kylie-jenner-baby-name-1517847863.png

Ajax Cookbook Example - Disable Text Selection ga('set', 'userId', {{USER_ID}}); // A felhasználói azonosító beállítása a bejelentkezett user_id használatával.