A 49 éves dán modell elképesztő fehérneműs anyagban szerepel!
2018. február 28. írta: Szabinae

A 49 éves dán modell elképesztő fehérneműs anyagban szerepel!

Helena Christensen a 80'as - 90'es évek egyik ikonikus modellje volt. 2005-ben fejezte be a kifutós karrierjét, ám egy-egy különlegesebb alkalom okán néha fel szokott lépni. Ilyen volt a Versace bemutató is, melynek képeit ITT tudod megnézni.

Mostanában egyre többször láthatóak nem tizenéves fancy modellek a különböző editorialokban és kampányokban. Gondolok itt a Triumph-ra, vagy akár a H&M valentin-napi anyagára. Egyre többször van 40+-os modell a képeken. Nem csak a ruhás, hanem a fehérneműs képeken nem agyonretusálva.

Ilyen anyag a 49 éves dán modell máricusi Harper’s Bazaar anyaga is, melyben egy érzéki fotósorozat keretein belül mutatja meg bámulatos alakját minimális utómunkával társítva. Nem akarták megfiatalítani a modellt, hanem a hús-vér valójában ábrázolták.

Nekem nagyon tetszik ez az irány. Tetszik, hogy most már nem csak bizonyos kor, és méret alatt lehet valaki jó nő! 

A képre kattintva tudod végiglapozni a fotósorozatot:

Hasonlóképpen tettek a SBJCT Journal-nál, melyben szintén dögös fekete-fehér képeken láthatjuk Helena Christensen-t. Christian Hogstedt fotózta többek között Versace, Tom Ford és Oscar de la Renta darabokban. 

A képre kattintva tudod végiglapozni a fotósorozatot:

Kövess Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');