Februári szépségújdonságok
2018. február 28. írta: Szabinae

Februári szépségújdonságok

Az elmúlt néhány hétben rengeteg újdonság érkezett hozzám különböző kozmetikai cégektől tesztelésre, így arra gondoltam csinálok egy amolyan hónap kedvenceit belőlük.

Szóval ha kíváncsi vagy arra, hogy frissen megjelent újdonságokból miket érdemes kipróbálni, akkor tarts velem és olvass tovább. Szó lesz sminkekről, testápolóról, de még parfümről is.

img_0675.jpg

Roberto Cavalli Florence

Cavalli legújabb alkotása egy kifinomult ékszerre hasonlít. Az orientális-virágos jellegű parfümök kedvelőinek kedvez vele a tervező. A narancsvirágot, grapefruitot, Firenze népszerű hibiszkuszait tartalmazó szívjegy egyedi szimfóniát teremt az édes fekete ribizlivel és savanykás mandarinnal, és a ciprusos, pézsmás ámbrás alapon egy intenzív, megkapó, ultra nőies illatot eredményez.

PHI hidratália

Egyszerűen imádom ezt az arckrémet. Állatokon nem tesztelt magyar márka magas minőségben. Nekem kombinált enyhén vízhiányos bőröm van, és nagyon jól működik rajta :)

img_1236.JPG

szerumok_blogozine.jpg

NOURISH Radiance Firming Facial Oil

Én pár cseppet szoktam az ápoló, feszesítő olajból az arckrémembe csepegtetni és úgy viszem fel a krémet a bőrömre. Nagyon jól hidratál. Vegán, és állatkísérletmentes termék.

PHI vadrózsa varázs olaj

Krémbe csepegtetve szoktam hetente egyszer használni. Nagyon szépen lehidratálja az arcomat és feltölti élettel. Sokkal szebb lesz már másnap a bőröm tónusa. Az olaj alapja a vadrózsaolaj, bio argánolaj, bio jojobaolaj, és a homoktövisolaj. Állatkísérletmentes termék.

L'AMIA NATURA C-vitamin szérum

A magas százalékú c-vitaminos készítmények pozitív hatásairól EBBEN a bejegyzésben olvashattok. Nekem nagyon fontos harcosa az arcomon még jelenlévő, ám egyre halványodó foltok ellen. A mélyebb ráncokra és a gyulladásos területekre is jól használható mértékkel használva boosterként.

NATICS hydra-N

A hyaluronsavas csoda, mivel az egyik leghatékonyabb nedvességmegkötő a kencék piacán. Védi, óvja bőrödet a kiszáradástól, feltölti az apró egyenetlenségeket és feszesíti is a bőrt. Mindennap használom az arclemosó után a krémem előtt. Állatkísérletmentes termék.

l_occitane_1.jpg

L'OCCITANE cseresznyevirágos tusfürdő, testápoló és kézkrém

Valentin-napra jött ki a márka legújabb szettje, és varázslatosan csereszvirágos illatával egyszerűen rabul ejt. Nagyon csajos, és a tursfürdő után is szagolgatja magát órákig az ember. 

MAC Sia Charity rúzs

Imádom a vörös rúzsokat, és abból is inkább a hidegebb árnyalatokat, mivel ezek állnak jól a tél típusú hófehér bőrömhöz és kék szemeimhez. Nem is olyan rég elkísértem Pannit (Colorcam) a Macbe és ott első látásra szerelem lett a rúzs. Felraktam és kb belekönnyeztem a látványba. Nagyon jól pigmentált, nem kell kismilliószor átmenni a szánkon a tökéletes és egyenletes fedésért. A finishe selymes, nem mászik el, és tartós. Mivel alapvetően egy matt rúzs, így érdemes alá ajak primert használni, hogy ne szárítsa ki a szánkat és cerkázzunk alá, mivel a nude színek fölötti árnyalatoknál ezt mindenképp érdemes egy hasonló színű ajak ceruzával megtennünk.

Szabinea � Lifestyle Blogger (@szabinea) által megosztott bejegyzés,

MAYBELLINE Master Chrome highlighter

Álomszép enyhén rózsaszínes-barackos árnyalatú nagyon jól pigmentált highlighter. Rajtam ritkán mutatnak jól az ilyen barackos arcfények, de ez valami álomszép. Nincsenek benne csillámok, és így akár egy visszafogottabb fényt is lehet magunkra varázsolni, ami egy abszolúte természetest hatást kelt. Érdemes legyező, vagy orca pirosító ecsettel felvinni a tökéletes hatás érdekében.

ISADORA  Stretch Lash szempillaspirál 01 Black

Nekem alapjáraton hatalmas pilláim vannak, viszont eddig két spirált kellett használnom a mini szálak eléréséhez, amit az Isadora spiráljával 1re le tudtam redukálni, ugyanis össze lehet tekerni kisebbre a spirál fejét, így a kisebb szálakat is kényelmes (anélkül, hogy belenyúlnánk a saját szemünkbe) elérni.

PHYSICIANS FORMULA Argán olajos primer 

Korábban is már rengetegszer esett arról szó, hogy mennyire fontos az alapozó alatti hidratálás. A primerek nekem nem nyújtottak eddig olyan hidratált érzést, mint most. Az argán olajos kókuszvizes primer nagyon szépen hidratál, és selymessé varázsolja a bőrt az alapozó alatt. Nem ül bele a kisebb ráncokba az alapozó, amennyiben megfelelően van alatta hidratálva a bőr! Szóval hölgyeim: Hidratáljatok!  Állatkísérletmentes termék.

lov_1.jpg

L.O.V Lovillusion Holographic Highlighter Paletta

3 intenzív fényes árnyalat található meg benne. Nagyon egyszerű használni, rettentően pigmentált és inkább egy erősebb sminkek kedvelőinek ajánlanám, mivel nagyon látványos, ha felrakja az ember. A színe változik, ahogy rásüt a nap, szóval mindenképpen csekkoljátok több fényben is, mielőtt kimentek vele az utcára :) Állatkísérletmentes termék.

img_0122.JPG

L.O.V BROWttitude Szemöldökformázó szett

A szemöldökformázó szettet nem én, hanem egyik kedves barátosném használja, és egyszerűen oda meg vissza van érte. Ő sablon nélkül használja, de azt mondta, hogy ez az eddigi legpraktikusabb és kényelmesebb ilyen jellegű szett, amit használt valaha. Állatkísérletmentes termék.

img_0237.JPG

LUSH 

A Lush masszázsgömbjeit szerintem senkinek sem kell bemutatnom. Esti testápolós, kényeztető rituálénak is tökéletes :) Állatkísérletmentes, vegán termék.

L'ORÉAL Smooth sugars caring scrub

Kakaóvajas cukros gyengéd arcradír, ami gyengéden radíroz, és hidratálás egyszerre. Száraz bőrre vigyük fel, és körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be. Amint elolvadt a cukor, moshatjuk is le!

glamglow_blogozine.jpg

GLAMGLOW csillámmaszk

Egyrészt nagyon cuki a csillagokkal tűzdelt maszk, másrészt pedig nagyon intenzív feszesítő hatással is bír. Egy-egy fontosabb esemény előtt mindenképp rakjunk fel egy ilyet ;)

És Hupikék Leia hercegnős Törpillaként pedig így nézek ki a GlamGlow Sonic maszkban :D

Szabinea � Lifestyle Blogger (@szabinea) által megosztott bejegyzés,

DOVE deo

Borotválkozás, gyantázás után pedig még inkább ki van éhezve egy kis kényeztetésre, így érdemes olyan dezodort használnod, ami nem nem izzadást gátol, szagtalanít, hanem ápol is. Nekünk az aktuális ápolószemélyzetünk oszlopos tagja pedig nem más, mint a Dove Original izzadásgátló deoja.

dove_blogozine.jpg

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');