Instant ajándékötletek Nőnapra!
2018. március 07. írta: Szabinae

Instant ajándékötletek Nőnapra!

Sallangmentes nőnapi ajánlónk következik. Ebben nem lesznek sem cuki macik, sem szivecskék, sem bonbonok. Hanem olyan ajándékok, amelynek minden Nő örülne. Nem csak Nőnapon. Hanem úgy az év maradék 364 napján is :)

Szóval Uraim következzen pár instant tipp, mellyel megörvendeztethetitek szívetek elrablóját, és az anyukátokat/nagymamátokat. Hisz a Nőnap nem korfüggő ;)

box-2953722_1920.jpg

ANYUKÁNAK / NAGYMAMÁNAK

Cserepes növény: Univerzális ajándék. A szülők és a nagyszülők imádják. A virágboltok és a kertészetekben különböző szépséges növényeket lehet kapni gyönyörű kaspókban.

Wellness nap: Nálunk nagy sláger a masszázs. A kuponos oldalakon nézz szét, mert hihetetlen jó ajánlatokat ki lehet fogni!

Utazás: Egy voucher mindig jó ajándék gyönyörű környezetben, ahova elmehetnek a szüleid egy kis kikapcsolódásra kiszakadva ezzel a mindennapi rutinból. Kuponos oldalakon akár 40%-kal olcsóbban is be lehet szerezni egy-egy utazást akár 5 perc alatt :)

utazas4.jpg

Élmény: Vannak vagány festő tanfolyamok. Ilyen a paintcoctail, vagy a fessneki is. Érdemes egy ilyenre befizetni

Ékszer: Egy gyönyörű ékszer, vagy óra tökéletes kiegészítője lehet az ember outfitjének és vannak kifejezetten erre az alkalomra készült darabok is (pl.: a Pandoránál).

Illat: Az illat, amire már régóta vágyik, vagy amit már évek óta használ az mindig tökéletes választás. 

Ilyen illat lehet a:

  • Nina Ricci: L'Extase 
  • Prada: La Femme L'Eau 
  • Nina Ricci: L'Air du Paradis 
  • Lacoste pour Femme Intense 
  • Boss: The Scent
  • Tiffany 
  • Valentino Poudre 
  • Bottega Veneta Knot Eau Absolue 

Arcápolás: Az érett bőr már másfajta gondoskodást igényel és az arcápolási rutinba bele kell építeni az anti-aging termékeket.

Ilyen termékek:

Nourish kozmetikum Radiance termékcsalád - vegán, állatkísérletmentes bio natúrkozmetikum (arckrém, szérum, feszesítő arcolaj és tusoló gél)

Natics anti-aging termékcsalád - vegán, állatkísérletmentes bio natúrkozmetikum (szérumok, booster és fluidok)

Phi kozmetikum anti-aging termékcsalád - állatkísérletmentes natúrkozmetikum (arckrém, szérum)

Adrienne Feller Shine termékcsalád - állatkísérletmentes magyar natúrkozmetikum (arckrém, szérum, elixír, olaj)

natur_kozemtikum2.jpg

BARÁTNŐNEK

Utazás: Egy romantikus hétvégének minden Nő örül élete párjával. Lepd meg magatokat egy wellness hétvégével. Pihenjetek, menjetek el páros masszázsra és élvezzétek egymás társaságát :) Nézz szét kuponos oldalon, és vásárolj közel féláron egy szuper 2 napos kikapcsolódást.

Ékszer: Egy gyönyörű ékszer, vagy óra tökéletes választás lehet. Ilyen darabok pl.: a Fossil, vagy a Cluse órák. Letisztult és elegáns darabokat találni a kínálatában.

Vacsora: Vidd el egy romantikus étterembe vacsorázni. Én személy szerint rajongok a panoráma éttermekért. Ilyen pl.: a tihanyi Ózon, a visegrádi Panoráma étterem a Silvanus Hotelben, vagy a Normafán is lelhető csodás kilátással étterem.

Ruha: Egy tavaszi kabát, amivel már régóta szemez a párod tökéletes ajándék lehet, és akárhányszor felveszi, te fogsz róla eszébe jutni. Nőnapon rengeteg üzlet és bevásárlóközpont akciózik, kuponozik. Ugorj be a kedvenc boltjába és vedd meg azt, amit már kinézett magának (biztos utalgatott már rá :) )

Arcápolás: Az fiatalabb bőrnek is szüksége van a gondoskodásra. A korábbi cikkemben utána tudsz olvasni, hogy milyen összetevőket kerülj a kencékben, ugyanis azok sokszor inkább ártanak, mint használnak (profitorienált kence gyártók...). Viszont szerencsére több olyan magyar kozmetikai márka van, aminek a termékeit én is rendszeresen használok és nyugodt szívvel merem ajánlani. Nekem kombinált bőröm van :)

Ilyen termékek:

Natics: Hydra-N szérum & maszk

Lamia Natura: Aromavíz & C-vitaminos szérum

Nourish Balance arckrém & Kale 3 D arclemosó & Radiance arcolaj

A mai nap kedvence: Vegán állatkísérletmentes arcápoló a csodás alma minden pozitív tulajdonságával ��

Nourish bio kozmetikumok (@nourish_kozmetikumok) által megosztott bejegyzés,

Illat: Az illat, amire már régóta vágyik, vagy amit már évek óta használ az mindig tökéletes választás. 

Tavaszias friss illatok: 

  • Escada Sorbetto Rosso
  • CK Eternity AIR

Virágos illatok:

  • Marc Jacobs Daisy Twinkle - ibolya
  • Escada Sorbetto Rosso – gyümölcsös/virágos
  • Tiffany – írisz
  • Boss MA VIE L’Eau – kaktuszvirág
  • Chloé Nomade – virágos, ciprus

Fűszeres illatok:

  • Calvin Klein Obsessed, Obsessed Intense – keleties, levendulás
  • Lacoste pour Femme Intense – keleties jegyek, nehezebb illat
  • Bottega Veneta – Knot Eau Absolue edp – mézes, orientális, fűszeres

Gucci Guilty Absolute pour Femme – Új kategóriát teremtett a gyümölcsös citrusos friss, mégis édes illatkeverékével.

Paco Rabanne: Olympéa Aqua - A citrusos virágok frissességével kényeztet, a mély tónusú vanília és kasmírfa pedig érzékiséget, melegséget áraszt. Az intenzív, rabul ejtő sós-vanília akkordot körül lengi az ámbra frissessége.

Roberto Cavalli: Florence - A narancsvirágot, grapefruitot, Firenze népszerű hibiszkuszait tartalmazó szívjegy egyedi szimfóniát teremt az édes fekete ribizlivel és savanykás mandarinnal, és a ciprusos, pézsmás ámbrás alapon egy intenzív, megkapó, ultra nőies illatot eredményez).

Guerlain: Mon Guerlain - A levendula, bergamott, arab jázmin, nőszirom a Tahiti vanília rúddal és szantálfával egy könnyed, mégis játékos illatot eredményez.

Elie Saab: Girl Of Now - Elbűvölő orientális virágillat, melynek az alapját a pacsuli, kasmír, tonkabab, és a mandulatej adja. A fejjegyben lévő körte-pisztácia-mandarin pedig tökéletesen kiegészíti a szívjegyben található narancsvirág-magnólia-mandula édes illatát. Így egy édes, mégis friss, és egyben kicsit sós parfümöt kapunk végereményképpen. 

Jean-Paul Gaultier: Scandal - Egy szóval lehet ezt illatot jellemezni: Dögös. Nőiesen dögös. Erős virágos, pacsulis illat egy kis extrával. És most nem az üvegen lévő lábakra gondolok :)

Giorgio Armani: Sí Passione - Dögös vörös üvegbe zárt friss tavaszias illat , melynek az alapját a cédrus és a vanília adja. A fejillat: rózsaszín bors, körte, és fekete ribizli. A szívillat rózsa, jázmin és kerti vaníliavirág.

Carolina Herrera: Good Girl Légére - Szantál, ylang-ylang, jázmin, kristályos tonkabab kápráztat el, és ejt rabul. Virágosabb illat az eredeti cipelőnél.

img_0200.JPG

Remélem segíthettem :) 

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');