Spórolj okosan, utazz akár féláron!
2018. március 12. írta: Szabinae

Spórolj okosan, utazz akár féláron!

utazas1.jpg

Utazni jó. Kedvezményesen sokat utazni pedig a legjobb…  Hazánkba néhány évvel ezelőtt berobbant a kuponozást, és mára már az egyik legjobban fejlődő iparággá nőtte ki magát, hisz ki költene többet, ha megveheti ugyanazt az eredeti ár töredékéért.

Régebben ez mondhatni cikinek számított, ám mára már inkább trendi. Mindenki kuponozik. Kuponoznak a fancy trendi magazinok, kuponoznak a 4 csillagos hotelek is, de még a bevásárlóközpontok is (MOM, ALLE, ÁRKÁD, MAMMUT).

hotelkupon_kuponnapok_blogozine.gif

A KUPONNAPOK pedig a legnagyobb kuponlelő eseménye a HotelKupon.hu-nak, ahol szinte ingyen megszerezhetsz egy-egy szuper utazást!

IRATKOZZ FEL ÉS UTAZZ KÉTSZER ANNYIT, VAGY FIZESS FELE ANNYIT

Egyre több női magazin, bevásárlóközpont, szolgáltatási szektor, illetve üzlet kuponozik. Az ok egyszerű: Az emberek szeretnek spórolni.  Szeretnek akár 20-40-60 %-kal olcsóbban vásárolni.  

Ám nem csak az üzletek kuponoznak, hanem a hotelek is! Fontos, hogy csak és kizárólag megbízható oldalon vásároljunk online.

1200x628-3as-slide-1.png

Az igazi hotelkuponos oldal ismérvei:

  • Elég csak előleget fizetni az oldalon keresztül és a többit ráérünk a hotelbe való megérkezéskor is.
  • Naponta frissülő ajánlatok
  • Lehet különböző szempontok alapján szűrni, és keresni.

A Hotelkupon.hu szállásközvetítő oldal például már több, mint 10 éve van a piacon és a foglaláskor elég csak előleget fizetni az oldalon keresztül! Ezen kívül a Bisnode alapján is A+-os minősítésű cégnek számít, ami azért is nagy szó, mivel ebbe a minősítésben csak a cégek mintegy 1,75%-a tartozik bele. Én is többször foglaltam már náluk nagyon olcsón szállást :)

Ma már nem csak Last Minute lehet kedvezményes utazást vásárolni, hanem akár hónapokkal korábban is, és így akár az eredeti ár töredékéért elmehetünk egyet kikapcsolódni. Egyre többen adnak ajándékba élményt is - derült ki a GKI kutatásából.

1200x628-3as-slide-2.png

Tavaly karácsonyra például a felmérés szerint az ajándékozó felnőttek több mint 45%-a élményt adott ajándékba. Ezt követte a funkcionális ajándék, majd a kívánságlista.

A szálláspiacon ez a tendencia jól látható, mivel a 2016-hoz képest 2017-ben közel 7%-kal nőtt a belföldi vendégéjszakák száma, tehát egyre többen választják az utazást, élményt, mint ajándékot.

A belföldi szálláspiac forgalmának 68 %-t online foglalták az emberek. Ez közel 30 milliárd forintot jelent, ami kb. 21,5 milliárd forint szállásközvetítők általi, és kb. 8,1 milliárd forint kuponos közvetítők általi foglalást jelent. És ez a szám évről-évre csak nő.

hk_kuponnap.png

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is hozzánk Facebookon, hogy ne maradj le semmiről: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

[szponzorált tartalom]

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');