A gyerekeknek is jár a mindenmentesség!
2016. november 10. írta: Szabinae

A gyerekeknek is jár a mindenmentesség!

Vigyázat! A bejegyzés olvasása súlyos függőséget okozhat!

Még mindig olvasod! Én szóltam...

Nem gondoltam volna, hogy lehet ennyire szeretni egy termékcsaládot. Mindig is tudtam, hogy gyerekek különös kis miniemberek. Ezért is imádom őket annyira. Igazán tudnak lelkesedni és kendőzetlenül őszinték. 

toys_infants_bathroom_477982.jpg

(kép forrás: google)

Nemrég kaptam egy meglepetés csomagot a Biobazatól telis tele szebbnél szebb gyerek és felnőtt termékkel.

Íme a gyermek termékek tesztje gyerekekkel teszteltetve!

 A stylingban Anna segített :)biobaza_kids_01.jpg

Annának vékonyszálú rasztásodásra hajlamos angyalian kunkorodó sötét szőke haja van. Az a fajta, amiből egyszerűbb kivágni a csomót, mint kifésülni. 

Sógornőmék a natúr kozmetikumok hívei és igyekeznek a gyerekeket is egészségen étkeztetni, illetve számukra megfelelő kozmetikumokat is használni.

De térjünk rá a cuccokra! Igazából Anna ragaszkodott is a szinte azonnali kipróbálásukhoz. Még hajat is akart mosni. Magától, samponnal. Szóval ez egy nagyon dolog volt. Persze a kistesó sem maradhatott ki a mókából. Ő az ananászos fogkrémre rabolt rá, és szolgálta ki magát vele :)

biobaza_kids.jpg

Annán kipróbáltuk a Biobaza Kids sárgadinnye illatú sampont és epres fügés hajbalzsamot. Persze mindezt egy fügés epres habfürdő mellett.

Cukorkamázas illatok keringtek a levegőben :)

Igazi kislány álom illat.

De fenségeges illata mellett még gubanctalanított is, tehát tartósan fürdőszobájuk része lett ez a csajos család. Már a hajmosás közben is érezhető minőségi különbség volt érezhető a hajban, de utána pedig végképp szembetűnő volt a különbség.

A termékek mellett az is szól, hogy nem tartalmaz parabént, tartósítószereket, színezéket, szappant, és 99%-ban természetes összetevők vannak benne. Szó mi szó, szuper. Bevallom őszintén, hogy én is elcsábultam egy hajmosás körre vele ;)

 biobaz1.jpg

A termékek használata pedig súlyos függőséghez vezethet. Persze pozitív értelemben ;)

Remélem tetszett a bejegyzésem. Kövessetek Facebookon is!

Bővebb info: BIOBAZA

Extra tipp: Az atópiás ekcémás Sophie-n is jelesre vizsgázott a termék, pedig mint tudjátok, őt minden kicsapja, ami nem jó ;)

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');