About me
2016. augusztus 30. írta: Szabinae

About me

uj_cover.PNG

Sziasztok!

Szabina vagyok és 2014-ben kezdtem el blogolni social médiás céges kereteken belül. Hamar kiderült, hogy szerelem számomra az írás. Ezután egy online magazinhoz kerültem 2015-ben, ahol 2016 szeptemberéig tevékenykedtem. 

Az írás amiatt lépett be ily mértékben az életembe, mivel elkezdtem lebénulni, és sokszor az ágyból is csak segítséggel tudtam kikelni. Erről a kálváriáról ITT olvashattok bővebben. Mondhatjuk azt, hogy nélküle szerintem még mindig a düh és az öngyűlölet foglya lennék. Segített elfogadni és feldolgozni azt, hogy sokszor még mindig segítségre szorulok időnként. 

Közben egy offline magazin egészséges életmód szerkesztője is lettem és több magazinban jelennek meg írásaim.

A Google Analytics adatai alapján átlagosan havi 200 000 egyedi látogatója (unique user)  és  több, mint 500 000 oldalletöltése van.

A blog rendszeres kiemelést kap az Index címlapon, az Index2-ön, és a Feminán.  Az aktív social médiás (Instagram  & Facebook) követőim száma meghaladja a 60.000 -et.

Ahogy egyre többet írtam, úgy szerettem meg egyre inkább az írást, az alkotást és tágult az érdeklődési köröm, így létrehoztam ezt a platformot, ahol hihetetlen, hogy mennyien olvastok a kezdetek óta. Ezúton is köszönöm szépen, hogy újra és újra visszatértek ide, és olvastok, követtek.

Kezdetekben divatról, szépségről, és glutén/laktóz/cukormentes receptekről írtam, ám ez idővel bővült - mint azt láthatjátok - életmóddal, mozi kritikával/ajánlóval, érdekességekkel, és különböző hírekkel. A blog átalakult női blogmagazinná, és mára havi több százezres aktív olvasói közönsége alakult ki. 

MÉRFÖLDKÖVEK:

 

2016 augusztus végén elindult a Blogozine.

2017-ben Index, és Femina kiemelt blog partnerré váltam.

2017-ben elnyertem a Cosmopolitan Blogger Award Év Felfedezettje díjat.

2018 tavaszán részt vehettem a Calzedonia Summer Show-n Veronában, Olaszországban meghívott bloggerként, ami rettentően megtisztelő volt számomra.

2018 szeptemberére a blog átlépte a 25 milliós oldalmegtekintést, amit nem gondoltam volna, hogy 2 év alatt sikerül elérnem.

Könyvajánlót írhattam a Brian Tracy mellett véleményen szerint a piac legjobb karizma fejlesztésről könyvéhez (WOW hatás - Békési Brigitta).

Előadtam a FIVOSZ rendezvényén.

El tudtam indítani a vállalkozásomat és főállású bloggerré tudtam válni.

2018 októberében elnyertem a Cosmopolitan Blogger Award-on a Lenovo különdíját.

A blogon helyet kap az egészséges életmód, különböző glutén / laktóz / cukormentes receptek, programajánlók, stílus és szépség tippek a sztárok vörös szőnyeges eseményei mellett.

 

Elérhetőségek: 

E-mail:
blogozine.hu@gmail.com

Instagram:
@szabinea

Facebook:
Blogozine

Szeretnék együttműködni!

 

Megjelenéseinkből addig is pár példa:

 (A képre kattintva tekinthetőek meg)