About me
2016. augusztus 30. írta: Szabinae

About me

uj_cover.PNG

Sziasztok!

Szabina vagyok és 2014-ben kezdtem el blogolni social médiás céges kereteken belül. Hamar kiderült, hogy szerelem számomra az írás. Az írás amiatt lépett be ily mértékben az életembe, mivel elkezdtem lebénulni, és sokszor az ágyból is csak segítséggel tudtam kikelni. Mondhatjuk azt, hogy nélküle szerintem még mindig a düh és az öngyűlölet foglya lennék. Segített elfogadni és feldolgozni azt, hogy sokszor még mindig segítségre szorulok időnként. 

A Google Analytics adatai alapján átlagosan havi 150 000 egyedi látogatója (unique user)  és  több, mint 200 000 oldalletöltése van.  A blog rendszeres kiemelést kap az Index címlapon, az Index2-ön, és a Feminán.  A social médiás (Instagram & Facebook) követőim száma meghaladja a 55.000 -et.

Kezdetekben divatról, szépségről, és glutén/laktóz/cukormentes receptekről írtam, ám ez idővel bővült - mint azt láthatjátok - életmóddal, mozi kritikával/ajánlóval, érdekességekkel, és különböző hírekkel. A blog átalakult női blogmagazinná, és mára havi több százezres aktív olvasói közönsége alakult ki. 

MÉRFÖLDKÖVEK

2017 - Inda Kiemelt blogpartner
2017 - Femina kiemelt blogpartner
2017 - Az Év felfedezettje | Cosmopolitan Blogger Award
2018 - Calzedonia Summer Fashion Show-n részt vettem Veronában, Olaszországban meghívott bloggerként, ami rettentően megtisztelő volt számomra
2018 Omnia Barista termékvonal influencere
2018 szeptemberére a blog átlépte a 25 milliós oldalmegtekintést, amit nem gondoltam volna, hogy 2 év alatt sikerül elérnem
Előadtam a FIVOSZ rendezvényén
2018 - Lenovo különdíj | Cosmopolitan Blogger Award
2019 - Nora Sarman Ambassador

A blogon helyet kap az egészséges életmód, különböző glutén / laktóz / cukormentes receptek, programajánlók, stílus és szépség tippek a sztárok vörös szőnyeges eseményei mellett.

KOLLABORÁCIÓK

NORA SARMAN
COCCINELLE
CALZEDONIA
CALVIN KLEIN
PACO RABANNE
DESIGUAL
NATICS.HU
NOURISH
OMNIA
KATIE LOXTON
POLI-FARBE
KELL A PÚDER
NOTINO.HU
SHOEHOO.HU
LIDL
ORBIT

Elérhetőségek: 

E-mail:
blogozine.hu@gmail.com

Instagram:
@szabinea

Facebook:
Blogozine

Együttműködéshez kattints ide!

 


 

süti beállítások módosítása