Mert a szén nem csak tüzelésre való!
2016. november 26. írta: Szabinae

Mert a szén nem csak tüzelésre való!

A szénről az embernek mi jut elsőnek eszébe? Nekem a szénbánya, a gyerekkorom tüzelései, és a nyári grillpartyk. Persze nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Manapság furcsábbnál furcsább szépítészeti trendek hódítanak és már csak idő kérdése volt, hogy a szénipar meghódítsa a kozmetikumokat is. De megtörtént.

Elsőnek a Lush szén alapú fogkrémtablettájával ismerkedtem meg. A fogkrémtabletta szén és szódabikarbóna alapú. Nekem mindennapi használatra túl erős, de heti egyszer készer tökéletes. A gyerekkel is teszteltettem, nem volt különösebb gondjuk vele. Élvezték, hogy feketén habzó szájjal rohangálhattak :D

img_20161027_112648.jpg

A következő szenes szépségem a Clinique City Block maszkja volt, ami egyszerre maszk és radír egyben. A bőr mélyebb rétegeiben is tisztít, szóval szerelem részemről. Imádom. Bővebben írtam már ITT róla. A családban van szén alapú arclemosó is ;)

Majd a svájci Curaprox gél állagú szenes mentás fogkrémje következett. Ez is fekete színű, és nincs olyan borsos íze, mint a Lush-nak. Más. Nem rosszabb, nem jobb, más. Más az állaga, az illata.

img_20161027_112641.jpg

Te ismersz más szenes terméket?

 

Közben elíndult a blog karácsonyi nyereményjátéka is, amiben 3 csodás csomag lel gazdára ;)

Kattinsatok a képre, és vigyétek haza valamelyiket :*

inecto.jpg

Még több szuper dologért, és különböző nyereményjátékért kövess Facebookon is ;)

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');