A General Electric-nek most már nem csak bankja, hanem edzőterme is van!
2016. december 09. írta: Szabinae

A General Electric-nek most már nem csak bankja, hanem edzőterme is van!

A GE-t mindenki ismeri. Rengetegen dolgoznak náluk követlenül és közvetve is.

Az irodai munka mint azt tudjuk, nagyon mozgásszegény munkakör, így az egészségünk megőrzése érdekében szükség van néha egy kis mozgásra. Aki dolgozott már irodában, az tudja, hogy milyen fárasztó a mindennapi "robot" és mennyire nincs kedve az embernek még a sarki boltba is lemenni, nemhogy edzeni.

Ezt ismerte fel a GE és felelős vállalat lévén a ha nem megy a hegy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez közmondáshoz hasonlóak jártak el. Edzőtermet nyitottak a GE központ alatt.

Nagyon menőn néz ki. Rengeteg a természetes fény és modern a berendezés. Kifejezetten korrekt árak mellett tudnak menni (éves szerződéssel 8000 valamennyi havonta) a dolgozók. Az első héten pedig teljesen díjmentesen.

Katus Attila, ismert sportember, az egészséges életmód egyik legkiemelkedőbb alakja is évtizedek óta hirdeti a testmozgás fontosságát, éppen ezért örömmel mondott igent a FitnessWorks központ felkérésére, ahol a megnyitó alkalmával több száz embernek bizonyította: napi 30 perces edzés is sokat segít testünk és lelkünk épen tartásában.

 „Szeretem és támogatom az olyan eseményeket, ahol sok ember tud sportolni, és lehetőséget teremtünk nekik arra, hogy beépítsék a mindennapjaikba a testmozgás fontosságát” – mondta Katus Attila, aerobik világbajnok, majd hozzátette: „úgy érzem, hogy a mai megnyitó egyben felnyitó is volt. Felnyitottuk a dolgozók szemét, és megmutattuk nekik, hogy már pár perc edzéstől is sokkal jobb lesz a kedvünk, boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetünk”.

 

3_6.jpg

4_2.jpg

Több cégnek is hasonló kedvezményeket/lehetőségeket kéne szerintem csinálnia. Sokkal nagyobb lenne a cégek iránti hűség ;)

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');