Együttműködés
2016. augusztus 26. írta: Szabinae

Együttműködés

uj_cover.PNG

A Google Analytics adatai alapján átlagosan havi 200 000 egyedi látogatója (unique user)  és  több, mint 500 000 oldalletöltése van.

A blog rendszeres kiemelést kap az Index címlapon, az Index2-ön, és a Feminán.  Az aktív social médiás (Instagram & Facebook ) követőim száma meghaladja a 60.000 -et.

A BLOGRÓL

A Blogozine-nak mára már több százezres aktív olvasói közönsége alakult ki. Egy olyan női blogmagazin, ami mind a Nőket, mind a Férfiakat meg tudja szólítani. 

2017-ben elnyertem a Cosmopolitan Blogger Award Év Felfedezettje díjat is.

A blogon helyet kap az egészséges életmód, különböző glutén / laktóz / cukormentes receptek, programajánlók, stílus és szépség tippek a sztárok vörös szőnyeges eseményei mellett.

Fontosnak tarjuk azt, hogy a hitelesség mellett mindig naprakészek, trendik, ötletesek és kreatívak legyünk.

TESZTELJÜNK?

Mindig szeretünk kipróbálni újabb termékeket és szolgáltatásokat.

Viszont! Fontosnak tartunk pár szempontot, mind az olvasóink, mind a blog szerzői számára.

A legfontosabb a hitelesség. A pozitív vélemény nem megvásárolható. Csak és kizárólag akkor írunk pozitív hangvételű cikket, ha tényleg azt gondoljuk, hogy jó. Az esetleges negatívumokról is beszámolunk.

Szeretünk kipróbálni új termékeket, ezért nagyon szívesen vesszük az ilyen megkereséseket. Van néhány szempont, amit ilyen esetben mindig betartunk, mivel így tudunk értéket adni az olvasóknak, és ezáltal azoknak a cégeknek is, amelyektől terméket kapunk tesztelésre. 

HIRDETNE? 

A Blogozine fő célcsoportját a 25-44 év közöttiek alkotják. Ezen kívül az egészséges életmód rovatot szerkesztjük a SporTime magazinban, ami 2 havonta jelenik meg offline/nyomtatott sajtóban és kapható az újságárusoknál.

 Amennyiben szeretné üzenetét hetente, több mint 100 000 emberhez eljuttatni, keressen bizalommal!

E-mail
blogozine.hu@gmail.com

Instagram:
@szabinea

Facebook:
Blogozine

Fontos! A szponzorált cikkeknél sincs lehetőség a pozitív vélemény megvásárlására, mivel mindenképp hiteles véleményt közvetítünk az olvasóink felé!

Megjelenéseinkből pár példa:

 (A képre kattintva tekinthetőek meg)

Szeretnék együttműködni!