Így vegyél szexi fehérneműt ajándékba!
2017. február 06. írta: Szabinae

Így vegyél szexi fehérneműt ajándékba!

3 lépésben a tökéletesig

Közeledik a Valentin-nap és mi Nők előszeretettel csomagoljuk be magunkat is ajándékba/ajándéknak eme jeles alkalomkor. Elő szokott fordulni, hogy ebben az esetben a párunk választja az est desszerjének a kiegészítőjét. Most nekik szól a poszt, mivel (szerintem nem csak a magam nevében mondom) sokszor khm más az elképzelésünk a szexi fehérneművel kapcsolatban!

lingeries_29.jpg

1, Fontos a MÉRET!

A biztonság kedvéért a párod vigye el a melltartódat. Biztos, ami biztos. Anélkül 80%, hogy vagy a kosár, vagy a méret nem lesz megfelelő. Nem hordanak ilyet, úgyhogy el lehet nézni nekik, de menjünk biztosra és a számunkra megfelelőt választassuk ki velük.

slut-mini-skirt-with-garter-belt-lc1130-470x588.jpg

2, Tréningezd előtte

Érdemes néha magaddal vinni egy-egy fehérnemű beszerző körútra, mert így tisztában lesz a neked tetsző fazonokkal és a kedvenc boltjaiddal is.

2015091017125686277911-470x588.jpg

3, Válogassatok együtt a fazonok között!

Érdemes kikisérletezni, hogy kinek mi jön be, mi izgatja fel és megtalálni az arany középutat, mert nem kényelmes fehérneműben nem lesz olyan az együttlét sem.

lingeries_32.jpg

Valentin-napi fehérneműk INNEN

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');