Ashley Graham pucér képekkel buzdít arra, hogy fogadjuk el és szeressük önmagunkat!
2017. július 03. írta: Szabinae

Ashley Graham pucér képekkel buzdít arra, hogy fogadjuk el és szeressük önmagunkat!

Ashley Graham, a leghíresebb plus size modell a meztelen V magazinos sorozatának apropójából mesélte el egy interjú keretein belül, hogy miként is tanulta meg elfogadni, majd szeretni önmagát. Ugye, milyen bizarrul hangzik? Pedig van alapja. Rengeteg sérülést kap a lelkünk, az önértékelésünk egészen bölcsi korunk óta, és ezeket a sebeket hordozzuk.

Én a csigolya parámnál tanultam meg újra elfogadni magamat az új testemben, az új lehetőségeimmel.

Ashley egy időben félt megmutatni a pucér testét a világnak. Mindenkitől azt kapta, hogy " Te kövér vagy"  "Nem vagy elég jó" , és 18 évesen haza is akart menni, feladva a modellkedést, feladva mindent, de az édesanyja lelket öntött belé és maradásra bírta. 

És ezután lett hosszú évek és rengeteg munka után Ashley Graham egy ikon. Egy olyan nő, aki nem fél megmutatni, hogy ő bizony nem tökéletes, hogy vannak striái, van narancsbőre és nem úgy néz ki mintha most lépett volna a friss Photoshop modell készítő gépből, hanem mint egy hús vér NŐ!

Lehet rá írni, hogy tehén, hogy fúj, de undorító, de ez a Nő felvállalta magát, felvállalta a testét és ezzel rengeteg Nőnek mutatta meg, és tanította meg, hogy szeresse és fogadja el testét. Mert az ilyen fújolók miatt érezzük mi Nők rosszul magunkat a saját testünkben, a bőrünkben!

Nézd meg Ashley V magazinos fedetlen bájait a galériában:

A teljes interjú itt olvasható

Kövess minket ITT és Facebookon is!

 

Érdekes lehet még:

Így hűtsd magad dögmelegben!

Felül semmi - Csillámcici az új fesztivál őrület

A piros Baywatch fürdődressz minden alakon dögös!

Ezek a legjobb plus size fürdőruhák

Palvin Barbi Top formában a SI magazin bikinis képein

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');