Miért ciki a szoptatás 2017-ben?
2017. augusztus 02. írta: Szabinae

Miért ciki a szoptatás 2017-ben?

A női mell alapvető funkciója a gyermek etetés, a szoptatás. Az anyatejben számos olyan alkotóelem található, amely szükséges a kisbaba fejlődéséhez. Sőt! Olyan kutatás is napvilágot látott, amely az anyatej vizsgálata során kimutatta, hogy bizonyos rákfajtákat lehet a benne található egyik enzimmel gyógyítani! 

Nem azt mondom, hogy dobják ki az anyukák a mellüket a vakvilágba és szoptassanak nyilvánosan, takarás nélkül, hanem hogy lehet ezt szépen, elegánsan is csinálni.

El lehet fedni egy kendővel, egy croptoppal, vagy egy egyszerű szövetpelussal is a baba fejét és a mellünket, ha nem akarjuk mutogatni. 

Képek : Sophie

Ha pedig most höbörögnél, hogy de hát mért nem visz magával tejet az anyuka, ha tudja, hogy éhes lesz a gyerek, akkor csak annyit mondok, hogy egy hivatali ügyintézés néha több etetést is igénybe tud venni, és az anyatej rendkívül romlandó... 

Ivette Ivens fotós munkája pedig ismerős lehet azoknak, akik már beírták a Google-be, hogy breast feed, ugyanis rendkívül gyönyörű képeken mutatja be a szoptatás szépségeit, és annak természetes mivoltát.

A képre kattintva nyílik meg a galéria, ahol meg is nézhetsz párat belőlük:

Képek: Ivette Ivens

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');