Elég retro lett a Coach őszi kollekciója
2017. szeptember 13. írta: Szabinae

Elég retro lett a Coach őszi kollekciója

SziaHello hippi korszak! Avagy megérkezett a Coach 1941 új kollekciója. A 2017-es őszi bemutatón visszatérő elem az évszak divatszíne a fagyi, illetve a csipkével, a szaténnal, a bőrrel és a glitterrel sem fukarkodtak a Coach háza táján.

nyitoikep.PNG

Számomra nagyon retro hatást keltett. Emlékszem gyerekként a szüleim/nagyszüleim szekrényében hasonló darabok álltak. Menő volt akkoriban ez a stílus, és lássunk csodát, vissza is tért köreinkbe a bársony, szatén, farmer, glitter kombináció. 

A bemutató helyszíne különleges volt, mivel glitteres padlón lejtettek végig az esetenként rettentően ronda karakteres modellek.

Stuart Vevers tervező a Coach tavaszi / nyári 2018-as kollekcióját "rengeteg ragyogással és csillogással, sok szatén, és még több flitterrel és csillogással"  jellemezte.

A tervező kijelentette, hogy fontosnak tartja, hogy a divat és a művészet két eleme összekapcsolódjon, így Keith Haring grafikái a ruhák, illetve a kiegészítők felületén jelentek meg.

"Grafikáinak optimizmusa és játékossága mindig velem  volt. Ő egy New York-i művész, a Coach  pedig egy New York-i divatház. Így ez a kollaboráció mindkét fél számára fontos lépés volt." - nyilatkozta a tervező.

Kinek ismerősek gyerek/fiatalkorában ezek a darabok?

A képre kattintva nyílik meg a galéria, ahol kedvedre nézelődhetsz: