A Versace 2018-as tavaszi kollekciója egyszerűen zseniális
2017. szeptember 23. írta: Szabinae

A Versace 2018-as tavaszi kollekciója egyszerűen zseniális

Donatella Versace a 20 évvel ezelőtt elhunyt Gianni Versace emléke előtt tisztelegve alkotta meg a 2018-as év tavaszi kollekcióját. Elővették az archívumból azokat az ikonikus nyomatokat és mintákat, melyeket Gianni alkotott meg, és újratervezték a mai modern Nőkre. Mindezt persze nőiesen és játékosan tálalva.

Tematikus kapszulakollekciókba rendezték, így láthatjuk a modelleken Marilyn Monroe-t, James Dean-t, különböző Warhol ikonokat, és a 92-es bemutatón látott darabok is visszaköszönnek.

A showt nem más nyitotta meg, mint Kaia Gerber, aki anyja nyomdokaiba lépve hódítja meg márkáról - márkára a divatvilágot. Rajta kívül persze a modellvilág krémje is szerepet kapott, ugyanis a Hadid lányok és a Kendall Jenner is fellépett.

Az arany-sárga-fekete kombinációt ilyen mintába rendezve utoljára a '92-es tavaszi kollekcióban láthattuk, ám szerintem a mai trendben is megállják a helyüket.

A klasszikus MUST HAVE darabok sem hiányozhattak. Figyelem Hölgyeim, bankkártyára veszélyes ruhaköltemények következnek:

A színek,és az anyagok fantasztikus kombinálása pedig egyszerűen ámulatba ejtőek! Az élénk színek mellett a pasztell is szerepet kapott,és a bátran nyúltak mind a bőrhöz, mind a selyemhez anyagok terén a tervezői asztalnál.

A bőrdzseki is nagy divatnak fog örvendeni jövőre, szóval ha még nem tetted meg, mindenképp szerezz be egy dögösebb darabot.

A hatalmas virág-, és (állat)mintákat, a markáns színeket, a popart stílust,  illetve azt az aranyszínű csillogást elevenítette meg a bemutató,mely a 90-es évek óta jellemzi a Versace dvivatházat.

A gyönyörű darabokért kattints a képre és nézelődj kedvedre:

A káprázatos bemutatót pedig a 90-es évek ikonikus sztár modelljeivel (Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christen) zárta Donatella Versace egy közös performance keretein belül.

Kaia Gerber nyitotta, és édesanyja Cindy Crawford zárta a bemutatót. Ezt sem gyakran mondhatjuk el, valljuk be, hogy anyja-lánya együtt lép fel egy ilyen kaliberű shown ;)

A videót is érdemes megnézni:

Forrás: Vogue

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');