Ezeket a hashtageket NE használd Instagramon!
2017. október 02. írta: Szabinae

Ezeket a hashtageket NE használd Instagramon!

insta.jpeg

Arról már korábban írtam, hogy a hashtagek használata kiemelkedően fontos az Instagram marketing életében. 

Egyrészt azok alapján tudsz bekerülni a TOP 9 hashtag szerinti válogatásba, és ez által több embert tudsz elérni, másrészt amennyiben valaki az adott hashtag szerint szűri a látni kívánt posztokat, úgy nagy eséllyel talál rád is, és akár követőt is szerezhetsz vele. Nálam pl több olyan ember is a követőm, aki a #gluténmentes és a #macska hashtagek alapján talált rám és azóta is szoktunk beszélgetni :)

Viszont vannak az úgynevezett tiltott, cenzúrázott hashtagek, amiket nem szabad használni, mivel az Insta szerint a felhasználókra sértő lehet, így egy üres oldalra fog tovább vezetni. Ám nem csak az adott hashtagre nem fog feljönni a bejegyzésed, hanem többire sem miatta. Szóval mindenképp óvatosan, mert értékes megjelenést vesztesz egy rossz hashtag miatt!

insta.png

 

Ezen kívül megkülönbözteti az algoritmus az úgynevezett korlátozott megjelenésű hashtageket is, melyekre az a jellemző, hogy maximum 30 találatot listáz. Ez gyakran csak átmeneti korlátozás. 

Íme a teljes lista:

Kattints a képre, és nézd meg teljes méretben!

Persze előfordulhat, hogy egy-egy hashtag lekerül a tiltó listáról, de inkább a korlátozott megjelenésűeket szokták változtatni.

Érdekes lehet még:

Így növelheted az Instagram elérésedet!

Megérkezett az Instagram Marketplace!

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');