Kalapács alá kerülnek a meztelen képek Marilyn Monroe-ról
2017. október 07. írta: Szabinae

Kalapács alá kerülnek a meztelen képek Marilyn Monroe-ról

Marilyn Monroe-ról az utolsó, és egyben a világ leghíresebb befejezetlen filmjének forgatásán, A valamit adni kell-en készültek az ikonikus fürdőzős, meztelen fotók. A színésznő ekkor már alkohollal vette be az altatóit és egyre instabilabb lelkiállapotban is volt. 

A képek hamarosan egy aukció keretein belül fognak kalapács alá kerülni. 

A forgatásra a FOX késérére jött vissza LA-be, mivel kellett nekik egy aranytojás tojó NŐ, aki hatalmas bevételt tud gyorsan hozni a konyhára. Kissé drága volt a Cleopatra forgatási költsége Elizatbeth Taylor-ral, és a stúdió a csőd szélére kerül. Ekkor dobták be valószínűleg ötletként Marilyn nevét. A fedetlen testű fürdőzéssel pedig be is jött a számításuk, mivel minden címlapra a színésznő került, és mindenki csak róla beszélt.

Érdekesség a forgatással kapcsolatban az, hogy a meztelen fürdőzés nem volt benne a forgatókönyvben. Random felvételek voltak, amivel a színésznő valószínűleg kárpótolni szerette volna a stábot a folyamatos csúszásért és a cserben hagyásért (szimplán eltűnt néha). Ki akarták már dobni a filmből, de a Dean Martin ragaszkodott hozzá.

Képmása ma is évente 2 millió dollárt bevételt jelent az örököseinek. Számtalan cikk, és irodalom taglalta az életet és máig találgatják, hogy ki is volt valójában Marilyn Monroe. Szexbálvány, a szórakoztatóipar áldozata, a politika bábja, a gyógyszerek rabja, művész, és hogy szerepet játszott-e vagy önmagát adta? 

Öngyilkos lett, vagy meggyilkolták? Egy nem hivatalos, ámde magas tisztségű FBI tisztviselők által aláírt jelentés szerint a színésznőnek meg kellett halnia, hogy a Kennedy fivérekkel folytatott viszonyát ne teregesse ki a sajtónak...

A képre kattintva tudod megnézni az összes fotót a mai napig a világ legszexibb nőjének tartott Marilyn Monroe-ról:

Forrás: VanityFair, Pinterest

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');