5 tipp a magabiztos mosolyért!
2017. október 20. írta: Szabinae

5 tipp a magabiztos mosolyért!

A tökéletes mosoly magabiztosabbá is tesz. Ám sajnos nem mindenkinek adatott meg az a bizonyos Hollywoodi mosoly. Ám szerencsére nem ördöngösség, hogy megtaláljuk az odavezető utat pár apróbb, ám annál lényegesebb trükkel!

shutterstock_211516750.jpg

RÚZS

Sokan már a rúzs választásnál elbukják a szép fehér fogak illuzióját, ugyanis a meleg árnyatok az ajkakon vizuálian sárgítanak. A tökéletes mosoly + rúzs kombináció titka a hideg árnyalat, ugyanis a kékes tónus miatt fehérebbnek tűnnek optikailag a fogaid.

voros_szaj_gif.gif

LELKI EGYENSÚLY

Fontos, hogy legyünk egyensúlyban önmagunkkal. Ugyanis ha magabiztos vagy, az látszik rajtad, és meg tudod ragadni az életet, hisz tudod, az életet meg, és nem pedig leélni kell. Próbáljuk kihozni mindig az adott helyzetből a maximumot, és legyünk "egyszerűen csak" boldogok.

PÁPÁ MŰMOSOLY

Ha nem őszinte a mosolyod, az látszik, és inkább vicsor, mind vigyor. Mindig gondolj valami kellemesre, vagy viccesre, és akkor menni fog. Fontos, hogy ne csak a szád, hanem a szemed is mosolyogjon. Úgyhogy eleveníts fel valami szép emléket és mosolygásra fel! :) Persze egy kis tükör előtti gyakorlás sem árt, ha tökéletesre szeretnél menni. Próbálgasd a rúzsokat, a mosolyokat és találd meg a számodra előnyös szöget is.

FEHÉRSÉG

Az optikai fehérséget különböző rúzsokkal és trükkökkel el lehet érni, ám a valódi fehérség már nehezebb dió. Vannak már fehérítő eljárások, fogkrémek, és rágók is.  Például az Orbitnak is van már ilyen rágója. Nálam mindig van. :)

LEHELLET

Az ember magabiztosságát nagyban visszavetheti, ha nem érzi jónak a lehelletét.

Fontos, hogy étkezések után vagy mossunk fogat, vagy amennyiben ez nem megoldható, akkor rágózzunk, ugyanis ezáltal megakadályozhatjuk a rossz lehelettért felelős baktérium letelepedését a fogainkon.

Ám a rossz lehellet nem csak étkezések után lehet kellemetlen, hanem dohányzás után is, hisz ki szeretne csókolózni, vagy tárgyalni egy hamutállal? Senki!

rossz_lehellet_1gif.gif

Viszont a mentol erejével el lehet ezt is tüntetni, szóval legyen nálad mindenképpen egy mentolos cukormentes Orbit! 

Szóval használjatok mentolos rágókat a friss lehelletért. Egyrészt nem lesz büdi a szátok, másrészt a bacik szaporodását is meggátolja, ami a fogszuvasodáshoz, és a rossz lehelletért felelnek.

rossz_lehellet_gif.gif

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');