Szexi kollekció érkezik a Women'secret üzleteibe a gyönyörű magyar színésznővel a főszerepben
2017. november 08. írta: Szabinae

Szexi kollekció érkezik a Women'secret üzleteibe a gyönyörű magyar színésznővel a főszerepben

November másodikától elérhető a Women’secret kampányvideója, amelyben Elsa Pataky mutatta be a spanyol fehérneműmárka legújabb, limitált kiadású téli kollekcióját, amit a kifinomultság és a kettősség jellemez: egyszerre használja az áttetsző, csipkés anyagokat és a vastagabb szövetrészleteket. A szofisztikált darabokat a szív alakú kivágások és a magasított nyakrészek teszik teljessé. Egyszóval rettentően dögös darabokra ruházhatunk be a üzletekből.

A képre kattintva meg tudod tekinteni a kampányképeket és egy kis ízelítőt a kollekcióból. Jó nézelődést ;)

A magyar származású színésznő egyébként már évek óta a Women’secret arca :)

A csipke mellett az idei szezonban a fűzők ismét a fénykorukat élik, ráadásul remekül kombinálhatóak a noir hangulatú, derékig érő felsőrészekkel és a határozott nyakvonalú bodykkal, melyek nem csak kiemelik a női érzékiséget, de rendkívül kényelmesek is.

A kollekció mellé készült egy videó kampány is, melyben Elsa megmutatja, hogy miként lehetünk csábítóan szexik a fehérneműkben / ruhákban.

A Wanted-et  a klasszikus, hollywoodi „noir” hangulat inspirálta, sötétebb képi elemeket és a szenvedélyes hangulatot megelevenítve. 

Íme az idei kampányvideó:

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');