Liv Tyler és Julianne Moore a Triumph kampányában bűvöl el!
2017. november 10. írta: Szabinae

Liv Tyler és Julianne Moore a Triumph kampányában bűvöl el!

Bevallom tetszik ez az irányvonal, amerre a divatipar elindult. Egyre többször foglalkoztatnak idősebb, teltebb nem 32-es méretekkel rendelkező tizen/huszonéveseket a kampányokban, hanem valódi Nőket. Mint például Liv Tyler, és Julianne Moore. De a 3 gyerekes Elsa Pataky Women'secret kampánya is bámulatos lett (újfent).

Liv Tyler 40 évesen, vörös rúzzsal, drámai képeken mutatja meg a kortalan eleganciát, és szépséget, melyet képvisel. 3 gyerekes anyuka, és valódi Nő, aki elfogadja önmagát és egyszerűen csak úgy sugárzik belőle a nőiesség. Imádom :) Nekem mindig ő lesz a tündérhercegnő a Gyűrűk Urából. 

Julianne Moore pedig még a gonoszt is szerethetően tudja alakítani (lásd Kingsman 2), és 56 éves létére korát meghazudtoló alakkal rendelkezik. A színésznő nekem ízig-vérig párizsi NŐ. Stílusos, és azonnal észre lehet venni, ha valahol megjelenik, mert olyan karizmája van, amellyel kevés színésznő bír.

Szerintem a két színésznő egyszerre egy márkához nagyon jó döntés volt, hisz míg Liv hófehér bőrrel, sörét hajjal, és vörös rúzzsal hódít, addig Julianne a vörös hajával és kortalan bájával bűvöl el.

A képre kattintva tudod végiglesni a galériát. Jó nézelődést :)

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');