Íme az év legdögösebb naptárja az adományozás jegyében
2017. december 06. írta: Szabinae

Íme az év legdögösebb naptárja az adományozás jegyében

Nem kisebb neveket sikerült megnyernie a CR Fashion Book-nak a jótékonysági ügyükhöz, mint Mihalik Enikő, Gigi Hadid, Grace Elizabeth, Joan Smalls, Hailey Clauson, Paris Jackson, Hoyeon Jung, Binx Walton, Hannah Ferguson, Joelle Lombardi, Danielle Herrington, Halima Aden és Candice Swanepoel. 

 A képeket Steven Klein készítette és a topmodellek edzőteremben edzenek súlyzók, ellipszis, illetve kötelek segítségével. A naptárból származó bevételek pedig a Special Olympics szervezetéhez kerülnek, amelynek a tevékenységéről lentebb olvashatsz bővebben.

Szép kezdeményezés ugye? 

A CR Fashion Book-nak ez az első naptára, és ha engem kérdeztek, nem is tudnának jobb első számot magukénak tudni ennél.

A naptárban pedig nem más lett Július, mint Mihalik Enikő :)

A képre kattintva tudod meglesni 2018-as év charity topmodelljeit:

A naptár 200 dollárba kerül, és itt lehet megrendelni.

A Special Olympics története:

"A Special Olympics International (S.O.I.), az értelmi fogyatékossággal élő emberek nemzetközi szervezete 1968-ban jött létre Washington D.C.-ben. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (N.O.B.) 1988-ban ismerte el a Speciális Olimpia Mozgalmat, mint a világ egyetlen sportszervezetét, amely a nevében viselheti az olimpia kifejezést.

A Speciális Olimpia mozgalom küldetése, hogy a 8 éves, és annál idősebb értelmi fogyatékossággal élő emberek számára egész éven át tartó edzési és versenyzési lehetőséget nyújtson különböző olimpiai sportágakban. A Speciális Olimpia alapelve azon a meggyőződésen nyugszik, hogy ezek az emberek is képesek – megfelelő segítséggel – tanulni, ezáltal a társadalom aktív és hasznos tagjává válni, és ezzel párhuzamosan élvezni az élet adta örömöket – a munkában, az emberi kapcsolatokban, a szabadidős tevékenységekben, így a sportban is.

A sportolás által fizikai, értelmi, szociális és lelki téren egyaránt fejlődnek, erőfeszítéseik eredményéből pedig ugyanúgy kamatozhatnak családtagjaik, társaik, segítőik, mint a tevékenységüket figyelemmel kísérő “civil” környezet. A mozgalom filozófiája a sérült ember saját erőfeszítésére, aktivitására épít. Különleges szabályrendszerével (divízió elmélet) megteremti – az állapotuknak megfelelő körülmények között – a siker és győzelem esélyét. A versenyek lebonyolításában a gyógypedagógia, a sport és a sportszervezés szakemberei egyaránt jelen vannak. Szülők és önkéntesek bevonásával olyan légkör teremthető meg, amely nélkül a sport és a Speciális Olimpia mozgalma nem létezne. A versenyek lebonyolításában közreműködő neves személyek, olimpikonok, színészek, külön megsokszorozzák a siker és az öröm forrását."

Forrás: http://specialolympics.hu

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');