Ezért adj élményt ajándékba!
2017. december 13. írta: Szabinae

Ezért adj élményt ajándékba!

ajandek3.jpg

Vészesen közeledik a karácsony, és a plázák telítődtek az emberáradattal, akik mind ajándékot vadásznak. Mivel tömegundorom van, így én szépen novemberben el szoktam az ajándékbeszerzést intézni, vagy neten veszem meg, és még a csomagokkal sem kell szórakozni, málhás lónak sem érzem magam (sem nézek ki), mivel a futár még az ajtó elé is felhozza. Ha nehéz, akkor még a nappaliba is behozatom vele :D Fő a kényelem hölgyeim ;)

Korábban már szó volt arról, hogy a hasznos ajándékokat preferálom, a porfogóknak pedig szerintem semmi értelme nincsen. Mivel már javában decembert írunk, így a plázák, és az üzletek tele vannak ajándékok után vadászó emberekkel, tehát tömegnyomor van, kabátban tolonganak az emberek és málhás szamárnak érezzük magunkat.

Pontosan ezek miatt kerülöm már tudatosan ebben az időszakban a bevásárlóközpontokat. Inkább rendelek. Cipekednem sem kell és a még a lakáshoz is fel, illetve a nappaliba is behozza nekem a kért termékeket és megspóroltam egy mindjárt felrúgom ezt az embert ha nem megy az útból idegállapotot :D

Szóval most egy internetes, kényelmesen rendelős ajándékválogatás következik, amely az élmények köré épül, mivel én is már ezt a megoldást részesítem előnyben a tömegnyomorral szemben.

Ha idén te is inkább besütiznél, és forraltboroznál a fárasztó ajándékvadászat helyett, akkor ajánlom az internetes vásárlást!

UTAZÁS

Egyre többet utazunk, főleg belföldön, vagy a környező országokba. A legjobb ajándék pedig szerintem az, ha meglepjük a másikat egy vágyott utazással. Lehetőleg kedvezményes áron, és egyszerűen. Én a hotelkupon.hu oldalon szoktam keresgélni, és válogatni, mivel szeretek olcsóbban megszerezni egy-egy utazást, és a megspórolt pénzből venni valami szépet magamnak :D (pl egy új könyvet vagy cipőt…) 30-50% kedvezmény pedig rengeteget tud számítani… Szóval én itt vettem most ajándékot magunknak és jövőre megyünk egyet pihenni vele. Majd beszámolok nektek arról is.

25435117_10208148796397344_1990263086_o.png

fantasy-2995326_1920.jpg

KÖNYVEK

Olvasni jó, és a könyvek illata, tapintása utánozhatatlan érzéssel tud eltölteni. Szerencsére a legtöbb könyvesboltnál már tudsz online vásárolni, és a futár címre el is hozza a rendelt könyvkupacot :)

VEGÁN: Steiner Kristóf könyvei, Nagy Zita: Mit eszik a vega gyerek

GLUTÉNMENTES: Hadarik Rita: Glutén nélkül, dr. Andrási Nóra: Mindenmentes, Kiss Dóri: Életem gluténmentesen

HASZNOS: Havas Dóra: Lilafüge magazin és a könyvek, Szabó Jucus: 5 hozzávalós reggelik, Fördős Zé: Megúszós kaják

konyv_kicsi.PNG

SPORT

Ha szeret edzeni, akkor a kedvenc edzőtermébe érdemes venned neki egy ajándékutalványt, hisz ezt úgyis megvenné magának, ám így biztosan fel fogja használni, és örülni is fog a kapott ajándéknak.  Ám nem csak a sima edzés, de egy közös extrém sport is jó ajándék lehet. Gondolok itt a szélcsatornára, a síelésre, vagy bármilyen olyan sportra, amit szívesen kipróbálna, vagy kipróbálnátok együtt :)

Ha pedig hölgy az illető, és szereti az izzasztó csajos edzéseket, akkor ajándékozz neki Beautyrobic utalványt, amit online is be tudsz szerezni :)

Képek forrása: Pixabay&Shutterstock