Ezek a legagyamentebb négylábús karácsonyi képek
2017. december 14. írta: Szabinae

Ezek a legagyamentebb négylábús karácsonyi képek

Egyszerűen imádom az agyament dolgokat. Kikapcsolnak, szórakoztatnak, és jókedvre derítenek. A különböző alkalmak köré pedig az emberi kreativitás gyöngyszemei csak úgy megtöbbszöröződnek. Legutóbb 3 agyament dekorációt láthattatok a szemöldököktől a csinos férfi pucér mézis popsikig (ha lemaradtál volna róla, akkor ide kattintva pótolhatod eme hiányosságodat).

A karácsonyi üdvözlőlapoknak, és közös fényképeknek pedig sokszor a négylábúak is áldozatul esnek. A túlzott kreativitás pedig nem csak hogy megnevettet, de időnként a retinánkat sem kíméli. Most pedig következzenek az alkotások a viccestől a simán csak bénán át az egészen bizarrig. Mit szólnál, ha ilyet kapnál valakitől?

A képre kattintva tudsz szemezgetni a jobbnál jobb alkotások közül, de figyelmeztetünk! Hasizmokra veszélyes képek következnek:

Nektek van hasonló agyament képetek? :) Nyugodtan osszátok meg velünk, és amennyiben hozzájárultok, meg is osztanánk egy cikk erejéig őket.

Nekem vannak közös Micis képeim, de karácsonyi még nincs. Idén mindenképp fogunk egyet csinálni. Például amikor a fa tetejéről a fejemnek ugrik :D

Képek forrása: BoredPanda és Pinterest

Érdekes lehet még:

25395256_10208148779596924_1800087974_n.jpg

Agyament karácsonyi dekorációk

3 agyament karácsonyi dekoráció, amelyeket jobb lett volna nem is látni

Mennyei csokilikőr receptek

Mennyei csokoládé likőr receptek!

Egyszerű habcsók recept nem csak konyhatündéreknek

Egyszerű habcsók recept nem csak konyhatündéreknek!