Ezek a legagyamentebb négylábús karácsonyi képek
2017. december 14. írta: Szabinae

Ezek a legagyamentebb négylábús karácsonyi képek

Egyszerűen imádom az agyament dolgokat. Kikapcsolnak, szórakoztatnak, és jókedvre derítenek. A különböző alkalmak köré pedig az emberi kreativitás gyöngyszemei csak úgy megtöbbszöröződnek. Legutóbb 3 agyament dekorációt láthattatok a szemöldököktől a csinos férfi pucér mézis popsikig (ha lemaradtál volna róla, akkor ide kattintva pótolhatod eme hiányosságodat).

A karácsonyi üdvözlőlapoknak, és közös fényképeknek pedig sokszor a négylábúak is áldozatul esnek. A túlzott kreativitás pedig nem csak hogy megnevettet, de időnként a retinánkat sem kíméli. Most pedig következzenek az alkotások a viccestől a simán csak bénán át az egészen bizarrig. Mit szólnál, ha ilyet kapnál valakitől?

A képre kattintva tudsz szemezgetni a jobbnál jobb alkotások közül, de figyelmeztetünk! Hasizmokra veszélyes képek következnek:

Nektek van hasonló agyament képetek? :) Nyugodtan osszátok meg velünk, és amennyiben hozzájárultok, meg is osztanánk egy cikk erejéig őket.

Nekem vannak közös Micis képeim, de karácsonyi még nincs. Idén mindenképp fogunk egyet csinálni. Például amikor a fa tetejéről a fejemnek ugrik :D

Képek forrása: BoredPanda és Pinterest

Érdekes lehet még:

25395256_10208148779596924_1800087974_n.jpg

Agyament karácsonyi dekorációk

3 agyament karácsonyi dekoráció, amelyeket jobb lett volna nem is látni

Mennyei csokilikőr receptek

Mennyei csokoládé likőr receptek!

Egyszerű habcsók recept nem csak konyhatündéreknek

Egyszerű habcsók recept nem csak konyhatündéreknek!

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');