Egyszerűen ámulatba ejtő Carolina Herrera tavaszi kollekciója
2018. január 07. írta: Szabinae

Egyszerűen ámulatba ejtő Carolina Herrera tavaszi kollekciója

A 2018-as év gyönyörű kollekciókkal indul, melynek sorát a tehetséges és zseniális Carolina Herrera-val indítanám. Nem sok női tehetséges divattervező mondhatja el magáról, hogy meghódította az egész világot, ám a 78 éves venezuelai tervezőnő igen. És nem a kollekcióval, hanem a parfümjeivel is. Ezen kívül pedig még limitált szériás menyasszonyruhás Barbie babákat is tervez :)

A Carolina Herrera a luxus, az elegancia és az időtlenség szinonimája. 

Viszonylag későn, 42 évesen mutatta be az első kollekcióját, azóta pedig sikert sikerre halmoz. A divatház gyorsan terjeszkedett, és elsősorban alkalmi- és egyedi ruhadarabjaival először Amerikát, majd az egész világot is meghódította. 

A 2018-as Pre Fall kollekcióját a flamand virágminták ihlették: A dáliák, a liliomok adták meg a ruhaköltemények "gerincét" merész színekkel (piros, perzsa kék, és malachit zöld) párosítva. A színek, a különböző anyagok és a díszítések pedig idén még nagyobb szerepet kaptak és extra légiességet, éteri miliőt vittek bele a darabokba.

A tervezőnő gondolt az alkalmi , illetve éjszakai viseletre is, és megalkotta nekünk a 2018-as modern női viseletet olyan Carolina Herrerásan, ami bevallom engem teljesen levett a lábamról és lett egy pár MUST HAVE darabom is ebből a kollekcióból.

Azt hiszem el kell kezdenem erősen spórolni :D

A teljes kollekció a képre kattintva leshető meg. Jó nyálcsorgatást, akarom mondani nézelődést :)

„Felelősséggel tartozom a mai nők iránt, hogy magabiztosnak, modernnek és mindenekfelett gyönyörűnek érezhessék magukat” 

Ám nem csak csodálatos ruhakölteményei, de isteni illatú parfümjei is vannak a tervezőnőnek, ugyanis miután magának kreált egy meseszerű illatot, 1981-ben piacra dobta első parfümjét is Carolina Herrera néven, majd később megszületett a Herrera for men, a Flore, az Aquaflore, a Chic, a Carolina, Aqua, a 212, a 212 VIP, majd végül nem olyan rég a Good Girl tűsarkú formájú parfüm is.

christmas-7.jpg

Parfümjei érzékiek és komplexek, optimisták és egytől-egyig különleges designnal kerültek a nagyközönség elé.

 

 




 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');