Serena Williams a Vogue-ban meséli el, milyen nehézségek árán hozta világra gyermekét
2018. január 15. írta: Szabinae

Serena Williams a Vogue-ban meséli el, milyen nehézségek árán hozta világra gyermekét

Serena Williamsről még a tavalyi év során hoztuk le az ősanyás állapotos fotósorozatát, ami a Vanity Fairben jelent meg. A világklasszis teniszező azóta életet adott gyermekének, Olympiának, akit már az Instagramról ismerhetünk is, hisz láthattunk közös szelfit vele. Ám az első hivatalos fotózása anyának és gyermekének a mostani a Vogue anyag, ami azért is különleges, mert Serena mesél a szülés utáni komplikációkról, és hogy mekkora veszélyben is forgott az élete. Ugyanis bele is halhatott volna.

Mindennek nevezhető tehát ez az interjú, illetve ez az élmény csak könnyűnek nem.

Elmondása szerint a szülés nem éppen úgy alakult, ahogyan azt tervezték, mivel nem tudta természetes úton világra hozni a gyerekét. Vajúdás közben elkezdett rohamosan lelassulni kezdett a szívverése, ezért az orvosok az életmentő császár mellett döntöttek.

Ám itt nem állt meg a tortúra, ugyanis a szülést követő napokban nehézségei voltak a légzéssel, alig kapott levegőt és az orvosokat kellett győzködnie, hogy küldjék el azonnal CT-re és adjanak neki heparint, mert valami nem stimmel. Igaza volt, mivel találtak a tüdejében vérrögöket, amik komolyabb problémát is okozhattak volna.

Ha ez nem lett volna elég, akkor a császármetszés sebe is felszakadt, és újra kellett műteni (nem is egyszer), ami hat hét fekvést eredményezett.

Szerencsére mára mindannyian jól vannak, ám Serena története is bizonyítja, hogy bármikor bármi történhet, és ha az érezzük baj van, akkor ragaszkodjuk az igazunkhoz és harcoljuk ki a vizsgálatokat.

A képre kattintva pedig végig tudod lapozni a komplett fotósorozatot :)

A teljes interjú ITT olvasható.

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');