Így dobd fel a téli szürkeséget! Viselj színeset!
2018. február 23. írta: Szabinae

Így dobd fel a téli szürkeséget! Viselj színeset!

A hűvösebb idő beköszöntével csökken a napsütéses órák száma, és ez nem csak a bőrszínünkön, hanem az outfitjeinken is látszik. Ilyenkor előszeretettel bújunk monokróm színekbe, és a ruhatárunk színét leginkább egy szóval lehet jellemezni: Sötét.

A következőkben bemutatok nektek pár variációt arra vonatkozóan, hogy miként is lehet feldobni egy-egy darabbal az egész szettünket. Ez lehet egy pulóver, egy kiegészítő, vagy akár egy ékszer is :)

Elsőként egy ízig-vérig magyar márka színes pulóverét mutatom be Nektek:

Pulóver: SÜEL

Kabát: ZARA

Nadrág: GAP

Napszemüveg: OPTIC WORLD

Fotó: KLISZEK ANTAL

Ám nem csak maga a ruha lehet színes, hanem a minta is rajta. Meyer Eszter-Virág Y Konszept nevű márkája pedig egyedi farmerkabátokat ölel fel, melyek nemrég debütáltak a wonderLABben. Ezek biztos, hogy nem fognak veled szembejönni az utcán. A kabátokon lévő idézetek pedig Závada Pétertől vannak.

Kabát:  Y KONSZEPT 

Turbán: INQ 

Modell: MEYER ESZTER-VIRÁG

Fotó: ÉN

Harmadszorra egy méregzöld darabot hoztam Nektek, melyet a bevállalósabbak akár ruhaként is, a konszolidáltak pedig nadrággal tunikaként is hordhatják.

Szabinea � Lifestyle Blogger (@szabinea) által megosztott bejegyzés,

Ruha: H&M

Modell: TEKLA

Óra: FOSSIL

Parfüm: TOM FORD

Fotó: ÉN

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');