Divatbemutató a környezetvédelem jegyében
2018. április 19. írta: Szabinae

Divatbemutató a környezetvédelem jegyében

Az Alleban idén a környezetvédelem, a környezettudatosság került fókuszba, és mind a divatbemutatók, mind a workshopok, illetve a kiállítások a zöld gondolkodás jegyében kerültek megrendezésre.

A környezettudatos kampány részeként a Föld megóvására hívja fel a figyelmet az Allee Bevásárlóközpont, többek között azzal, hogy a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületet, valamint a Humusz Szövetség április 16-20. között szemléletformáló és interaktív módon nyújt tájékoztatást a természetvédelem és a környezettudatos gondolkodás fontosságáról.

Lukács Gabi és Lakatos Márk álmodta meg azt a divatbemutató-sorozatot, amely április 13-15. és 20-22. között lesz látható az Allee-ban. A látványos show-műsor keretében artisták, táncosok közreműködésével jelenítik meg nemcsak az öltözködés, hanem a környezetbarát közlekedés, a szelektív hulladékgyűjtés, újrahasznosítás, a globális felmelegedés és a veszélyeztetett állatfajok témáit is.

Egy látványos, és egyben elgondolkodtató showt láthat a közönség pénteken 16.30-kor, és 18.00-kor; hétvégén pedig 14.00-kor, 15.30-kor, és 17.00-kor.

Menjetek el, és nézzétek meg. Megéri :)

A képre kattintva megnézhettek a bemutatóról pár pillanatot  :)

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com