Zalakaros, ó te csodás!
2018. április 28. írta: Szabinae

Zalakaros, ó te csodás!

Nem kell ahhoz országokon át utazni, hogy csodaszép tájakon járjunk. Elég csak szétnéznünk az országban. Zalakaros híres a gyógyvizeiről, és a természeti szépségeiről, így fogtuk magunkat a csajokkal és leruccantunk egy csajos kikapcsolódásra :)

Mondanom sem kell, hogy nem is választhattunk volna jobb időpontot erre, ugyanis a városban komplett cseresznyefa sorok vannak tulipánnal és repceföldekkel elegyítve. Szóval kb. köpni-nyelni nem tudtunk a látványtól. Egyszerűen leírhatatlan volt a szépsége, de ezt majd látni fogjátok Ti is a képeken.

#cherryblossom � Találkozásom a cseresznyefával � Egyszerűen imádom! Nektek is az egyik kedvencetek? #sakura

Szabinea � Lifestyle Blogger (@szabinea) által megosztott bejegyzés,

Freedom | Szabadság ❤️ �REKA

Szabinea � Lifestyle Blogger (@szabinea) által megosztott bejegyzés,

Vittünk le egy csomó fotóznivalót is, mivel ki szerettük volna használni az időt, és nem tudunk nem dolgozni pihenés alatt sem, így készítettem pár képet a két Rékáról :)

Vasárnap indultunk, hogy kikerüljük a tömeget, és nyugodtan tudjuk mind a wellnesst, mint a város szépségeit élvezni turistaroham nélkül. Sikerült is :)

Első nap átvettük a szállást az Aphrodite Hotelben **** , fotózkodtunk a cseresznyefáknál, a repceföldeken és lementünk a wellneszbe napozni, majd este bemásztunk a szoba közepén található jakuzziba (pucéran) és tv-t néztünk. Szóval mondhatni félig pihentünk is :)

 Kattints a képre és nézd meg a cseresznyevirágos és repce földet képeket:

Másnap reggel 6-kor keltünk, és nekiálltunk csodás csipkecsodákban képeket készíteni :) 

Chilling | Coffee ❤️ A hajnali 6os kelés szépségei � �@rekamusicofficial

Szabinea � Lifestyle Blogger (@szabinea) által megosztott bejegyzés,

 Kattints a képre és nézd meg a fehérneműs képeket:

Pizsi & fehérnemű: Intimissimi Képek: Én

Addig a másik Réka magához tért, és mentünk reggelizni, majd elindulunk lovaskocsival a Garabonciás farm és 7 vezér történelmi kalandparkba, amely az Aphrodité Hotel alapanyag beszerző helye is egyben.

Itt megismerkedhettünk a 7 vezér történelmével, benézhettünk a jurtákba, lovagolhattunk, lőhettünk íjjal is (2szer el is találtam célpontot), simogattunk és etethettünk állatokat is, majd végezetül quadozhattunk is a csajokkal. Iszonyat élménydús volt ez a pár óra. Majd erről lesz a későbbiekben egy másik bejegyzés. Addig Réka vlogjában / alul találjátok meg / láthattok pár snittet a Farmról ;)

Visszatérve a hotelbe gyorsan megfürödtünk, hajat mostunk és mentünk is ebédelni a szálloda mögött található No Sugar elnevezésű cukiba, és a mellette lévő étterembe (Köszi Kocsis Korinna az ajánlást). Tudtunk enni Rékával gluténmentes ebédet és süteményt is, szóval mondhatni minden szipi szupi volt :) Este pedig szó szerint beájultunk az ágyba vacsi után :) Kicsit hosszú volt a hétfői napunk...

NoSugar Coffee��

Szabinea � Lifestyle Blogger (@szabinea) által megosztott bejegyzés,

Kedden reggel még csináltunk pár képet, majd reggeli után kicsekkoltunk az Aphrodite Hotelből, megnéztük a Termáltavat, körbesétáltuk, utána pedig lassan hazaindultunk egy kis fonyódi pisiszünetes partnézéssel kiegészítve :)

Réka� (@rekamusicofficial) által megosztott bejegyzés,

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Réka vlogja az útról:

A szállást köszönjük a zalakarosi Aphrodite Hotelnek **** Istenien éreztük magunkat ;)

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');