Strandruha utcára? Simán!
2018. június 20. írta: Szabinae

Strandruha utcára? Simán!

Mióta ilyen hihetetlenül meleg van, folyamatosan a strandruhákat részesítem előnyben, ha elmegyek valamerre. Szerencsére az üzletekben ma már olyan minőségű rucik találhatóak, melyekről első pillantásra nem mondaná meg senki, hogy strand viseletnek lettek készítve, és teljes lelki nyugalommal fel lehet venni rohangálós szettként is akár egy csinosabb táskával, vagy dögös magassarkúval.

Az ilyen ruhák nagy előnye a legtöbb nyári darabbal ellentétben az anyaghasználatában rejlik, ugyanis nagyon gyorsan száradnak, átfújja a szél, és nem izzad bele az ember olyan szinten, mint a többi ruhába. Ezért sajnos gyűrődik is, de ennyi belefér az izzadságfoltmentes sétáért :)

2018-05-30_09_41_59_1.jpg

2018-05-30_01_04_21_4.jpg

Ruha & kalap: O'neill

Fotó: Csató Vanda

Utómunka: Én

Ám nem csak a strandruhák használhatóak utcára, hanem az egyberészes fürdőruhák is. Nekem az aktuális kedvencem a Calzedoniából van :) Gyönyörűszép trópusi mintázata van, és a mellrésznél meg van erősítve, így melltartó nélkül is hordható.

img_9064_1.jpg

img_9055_1_1.jpg

Fürdőruha / body / & Nadrág: Calzedonia

Fotó: Kliszek Antal

Ruha: Calzedonia

Fotó: Tóth Enikő & Őry Kinga

Utómunka: Én

Ruha& Napszemüveg: O'neill

Modell: Bogdán Eszter

Táska & Ékszer: Coccinelle

Fotó: Én

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');