Íme a legek városa: Dubai a fellegekből
2018. július 23. írta: Szabinae

Íme a legek városa: Dubai a fellegekből

Már többször volt szó az olajmilliárdosok által a semmiből teremtett városról, Dubajról. Megírtam, hogy milyen ingyenes, ám annál jobb program lehetőségeitek vannak, illetve hogy hova is menjetek gyerekkel.

Most pedig nem másról hoztam nektek egy kis videós szösszenetet, mint magáról a városról az égből. Ugyanis nem csak képeket készítettem az utam során, hanem mini videókat a Hidroplánból.

burj-al-arab-shutterstock_236412709-1635x915.jpg

Illetve felmegyünk együtt a Kalifa Toronyba (Burj Khalifába), ami a világ legmagasabb épülete, és a toronyban található kilátóba a világ leggyorsabb liftjével mentünk fel.

A Burj Khalifába a Dubai Mallból vezet az út, ahol egy gigantikus Akvárium található, amibe be is lehet persze menni, vagy csak shoppingolás közben gyönyörködünk benne kívülről.

dubai-mall-aquarium.jpg

A torony előtt található a Dubai Fountain, azaz a Szökőkút, amely a világ legnagyobb koreografált szökőkútja, és akár 207 méter magasba is fel tud “lőni” egy-egy vízsugár. Egyszer ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia.

dubai_fountain_dubai_mall.png

A tó körül különböző vendéglátóegységek helyezkednek el, ahonnan egy kellemes ebéd/vacsora közben kényelmesen lehet benne gyönyörködni.

És íme Dubai a fellegek felett:

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

A videóvágást pedig még tanulgatom, szóval nézzétek el nekem kérlek, ha nem tökéletes a hang és a többi... Majd belejövök. Tudjátok van az a mondás, hogy gyakorlat teszi a mestert :D 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');